Home » Aanbieders » Coaching » Karah
Logo KARAH

Informatie

KARAH

Aanbieder Hannette Webbink
E-mail
Website
Telefoon 06 - 81 60 26 06
Plaats Meppel
Categorie Coaching
Ook in
 • Meditatie & Mindfulness
 • Klankschalen
 • KARAH

  Karah training, coaching en healing

  De beste weg naar geluk is te zijn wie je in wezen bent! Klankschalen, gongen, aromatherapie, bloesem remedies en edelstenen helpen je hierbij. Een vernieuwende werkwijze met een eigen ontwikkelde methode, die (energetische) coaching met healing verbindt, met een nog beter resultaat!

  Iedereen komt in het leven problemen tegen. Hoe die je leven beïnvloeden is voor iedereen verschillend. De beste manier om ze te lijf te gaan, is helemaal zijn zoals je in wezen bent en van daaruit doen wat goed voor jou is.

  Helaas is dat lang niet altijd gemakkelijk. Je partner, je baas, je omgeving: je moet rekening houden met wat zij willen. En meestal weet je niet dat het juist je eigen onbewuste gedachten, overtuigingen en oordelen zijn, die kunnen maken dat je niet in je kracht staat.

  Door te zijn wie je in wezen bent, neemt stress af, voorkom je een burn out, heb je betere relaties en functioneer je beter op je werk.

  Hannette Webbink, psychosociaal en energetisch therapeut, begeleid al jaren mensen bij allerlei processen in hun leven. Ze heeft een vernieuwende werkwijze ontwikkeld, waarbij klankschalen, aromatherapie, bloemenremedies en edelstenen een grote rol spelen bij het verminderen van stress, maar ook bij het verwerken van verdriet of trauma’s.

  Klankschalen, gongen en aromatherapie bijvoorbeeld, hebben een directe invloed op de aanmaak van stoffen in je hersenen, waardoor je je beter voelt. En bloesem remedies spiegelen wat er in je zit en wat veranderd wil worden. Soms hebben mensen al jarenlang ergens last van en is er met deze werkwijze in een paar weken een totale omslag.

  Deze werkwijze wordt toegepast bij persoonlijke begeleiding en is ook onderdeel van cursussen.

  En om gewoon te ervaren wat klanken voor je doen, worden er regelmatig klankschalen meditaties gehouden. Je bent van harte welkom!

  Agenda

  November
  14-11-2019 19:30 tot 21:30

  Klankschalen en gongmeditatie

  KARAH
  Aanmelden
  19-11-2019 19:30 tot 21:30

  Klankschalen en gongmeditatie

  KARAH
  Aanmelden
  December
  10-12-2019 19:30 tot 21:30

  Klankschalen en gongmeditatie

  KARAH
  Aanmelden
  12-12-2019 19:30 tot 21:30

  Klankschalen en gongmeditatie

  KARAH
  Aanmelden

  Adres

  Ons adres
  Zomerdijk 9-e
  7942 JR Meppel