Home » Aanbieders » Natuurgeneeskunde » Hanny van putten elph therapie
Logo Hanny van Putten - ELPH-therapie

Informatie

Hanny van Putten - ELPH-therapie

Aanbieder Hanny van Putten
E-mail
Website
Telefoon 062465856
KVK KVK: 27265477
Plaats Koekangerveld
Categorie Natuurgeneeskunde

Hanny van Putten - ELPH-therapie

Gezond en gelukkig leven vanuit vertrouwen

ELPH - THERAPIE   -   de weg van het hart

In vrede zijn met jezelf - dat is de essentie van gezondheid.

Een nieuwe kijk op gezondheid en wel-zijn: Jezelf innerlijk sturen naar stilte, rust en vrede. Daardoor krijgt je zelf-genezend vermogen de ruimte om haar werk te doen. Met Elph-therapie ontwikkel je een heldere geest, rustige gevoelens en een gezond lichaam die samen leiden tot een stabiele psyche en een vredig bestaan.

De sleutel is zelf-bewust-zijn en de bereidheid om in liefde naar jezelf te kijken, naar je licht en je donker, samen in balans. Het gaat over jouw beleving van jouw leven.

Met Elph-therapie ontwikkel je je harts-kwaliteiten en je vermindert stress. Dit vitaliseert je zelf-genezend-vermogen waardoor je gezondheid verbetert. Alles heeft met elkaar te maken en alles heeft direct invloed op elkaar. Hoe minder belastende stoffen als adrenaline, nor-adrenaline en cortisol je in je lichaam pompt (door je vecht- of vlucht-houding) des te minder heeft je lichaam op te ruimen. 

Door ELPH-therapie kunt je de energieën in je lichaam zelf kunt leren besturen.
JIJ bent de enige die innerlijke stilte, innerlijke rust en vrede kan creëren. Het gaat over jou in jouw leven. Hoe is het gesteld met jouw zelf-respect, je eigen-waarde, zelf-vertrouwen en zelf-liefde? 

Heel veel ziektes worden geactiveerd door stress, onzekerheid, onvrede en gevecht. Ik nodig je uit om daarmee te stoppen. Stop met jezelf weggeven, met jezelf uithollen! Word gezond en gelukkig!

De basis voor een bewust, gelukkig en gezond leven, is dagelijkse meditatie. Om dat te ondersteunen, worden het komende jaar speciale Elph-meditatie-middagen georganiseerd. Meer info kun je vinden via deze website: www.hannyvanputten.nl

Elp-therapie is diepgaande persoonlijkheid-begeleiding waarin je bewust wordt van je zelf-ondermijnende levenshouding. Hierdoor ontwikkel je gedrag dat je gezondheid en je levensgeluk weer verbetert.

Wil je meer weten, kom dan kennismaken, geheel vrijblijvend. Want ieder mens heeft een andere begeleiding nodig!

Groepslessen

Woensdag19:30 tot 21:30

ELPH-meditatie - onvoorwaar...

Hanny van Putten - ELPH-therapie
Aanmelden

Adres

Ons adres
Ruinerweg 26A
7958 RC Koekangerveld