Home » Aanbieders » Reading healing reconnection » Healingpraktijk de weerribben
Logo Healingpraktijk De Weerribben

Informatie

Healingpraktijk De Weerribben

Aanbieder Lyda Folkerts
E-mail
Website
Telefoon 06 - 30 46 66 01
KVK KVK: 28114952
Plaats Kalenberg
Categorie Reading, Healing, Reconnection

Healingpraktijk De Weerribben

Wat zijn jouw diepste wensen?  Wil je je verder ontwikkelen? Wil je meer inzicht in wat er nu speelt in je leven?  Voel je dat je geleefd wordt en wil je daar verandering in aanbrengen? Wil je een betere gezondheid, of een betere relatie met je partner of kinderen? Wil je weten wat je kind dwars zit? Kan je financiële situatie wel een duwtje gebruiken? Of wellicht is er iets met je werk wat je graag zou willen veranderen? Misschien zit je ergens mee omhoog en heb je geen idee hoe je daar verder mee kan.
Tijdens een sessie kan je aangeven aan welke onderwerpen je graag wilt werken.  Elk gewenst onderwerp kan je in de sessie inbrengen om daar meer licht op te laten werpen en te laten transformeren. Daarna ga je opmerken wat er anders is. De veranderingen kunnen heel verrassend zijn!

Er bestaan veel healing-technieken. In Healingpraktijk De Weerribben worden reading, Matrix Energetics en Quantum Entrainment in combinatie toegepast.
Stel je voor dat je een sessie aanvraagt omdat je je moe en lusteloos voelt. Je mag daar meer over vertellen, maar dat is niet noodzakelijk. Uit de reading komt, bijvoorbeeld, dat je nog niet goed verwerkt hebt, dat je kinderen het huis uit zijn gegaan en een leegte in je leven hebben achtergelaten. Quantum Entrainement kan dan helpen om weer in balans te komen, de vitaliteit te herstellen en de leegte op te vullen met zelfwaardering. Matrix Energetics kan de lading van het vertrek van de kinderen verminderen en een nieuwe invulling van je leven uitnodigen.
 
Je  kan voor een sessie naar de praktijk in Steenwijkerwold komen, maar het kan ook prima via Skype. De kosten bedragen 30 euro voor een half uur tot 60 euro voor een uur.