Home » Aanbieders » Sport en beweging » Praktijk voor houdingstherapie hercules
Logo Praktijk voor Houdingstherapie Hercules

Informatie

Praktijk voor Houdingstherapie Hercules

Aanbieder Patrick van Enschot
E-mail
Website
Telefoon 06 - 15 69 03 61
KVK KVK: 64530779
Plaats Steenwijk
Categorie Sport en Beweging

Praktijk voor Houdingstherapie Hercules

Pijnvrij leven door houdingsverbetering!

Bij de Praktijk voor Houdingstherapie Hercules werken we met de Egoscue methode, een beproefde methode met meer dan 40 jaar ervaring. Door middel van het verbeteren van je houding helpen we je van je klachten af. Sessies gaan via de webcam (Skype/Zoom).

Probeer eens een gratis quick scan van je houding! Dit kan ook online (e-mail, Skype/Zoom). 

Je hebt misschien al van alles geprobeerd en verschillende behandelaars bezocht, maar niets heeft (blijvend) geholpen? Tijd om naar de echte oorzaak van het probleem te kijken. We kijken naar je houding en geven je een aantal eenvoudige oefeningen waarmee je zelf je houding verbetert en uiteindelijk de klachten vermindert! Je wordt je bewust van wat je zelf kunt doen om pijnvrij te worden en te blijven! Houdingstherapie is dan ook geen behandeling maar helpt je bij deze bewustwording. Of je pijnvrij wilt (blijven) sporten en bewegen, of van je pijn af wilt komen, bij ons ben je aan het goede adres! De meest voorkomende klachten zijn rugpijn, schouderpijn, nekpijn, kniepijn en heuppijn.

Doe mee met een gratis workout! Meer info en inschrijven via https://www.houdingstherapie-hercules.nl/webinar

Corona-info: bij deze vorm van therapie is er geen direct contact tussen klant en therapeut en kan dus makkelijk 1,5 meter afstand worden gehouden. Alle sessies zijn zelfs online te doen.

Adres

Ons adres
Stroomdal 36A
8332KJ Steenwijk