Home » Aanbieders » Qigong » Shu acupunctuur shiatsu qigong
Logo Shu acupunctuur-shiatsu-qigong

Informatie

Shu acupunctuur-shiatsu-qigong

Aanbieder Ineke Rietvelt
E-mail
Website
Telefoon 0561 - 47 66 51
KVK KVK: 61732974
Plaats Kalenberg
Categorie Qigong

Shu acupunctuur-shiatsu-qigong

Zhineng Qigong, eenvoudig en effectief

Mijn naam is Ineke Rietvelt.

In Tuk en in Meppel geef ik Zhineng Qigonglessen aan beginners en gevorderden.

Zhineng Qigong is een Chinese bewegingsvorm die gericht is op gezondheid en zelfgenezing. Eeuwenoude kennis en ervaring op het gebied van Qigong vormen samen met moderne medische inzichten de basis.

Zhineng Qigong combineert beweging en meditatie. Omdat de focus op rustige, zachte en vaak repeterende bewegingen ligt, kunnen de gedachten stil worden. Dit leidt tot diepe ontspanning, concentratie en innerlijke balans. Lichaam en geest gaan op een natuurlijker manier samenwerken, waardoor het bewustzijn groeit en blokkades kunnen verdwijnen.

De langzame, vloeiende bewegingen ontspannen het lichaam en maken het los. Spieren en gewrichten worden sterker en soepeler, de bloedcirculatie verbetert en het lichaam neemt meer zuurstof op. Doordat de energie weer vrij gaat stromen, kunnen klachten verdwijnen, of beter nog, worden voorkomen en nemen gezondheid, vitaliteit en levenslust toe.

De kracht van Zhineng Qigong is de eenvoud en effectiviteit van de oefeningen. Iedereen, jong en oud, kan Zhineng Qigong beoefenen en het positieve effect op lichaam en geest ervaren.

 

Wil je ontdekken wat Zhineng Qigong voor jou kan betekenen? Neem voor meer informatie of opgave contact op met Ineke Rietvelt:

T. 0561-476651

E. info@shu-acupunctuur.nl

W. www.shu-acupunctuur.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepslessen

Maandag19:30 tot 20:45

Zhineng Qigong

De Melkweg Tuk
Dinsdag10:30 tot 11:45

Zhineng Qigong

De Melkweg Tuk
Dinsdag15:15 tot 16:15

Zhigong op maat: "van niet ku...

De Melkweg Tuk

Adres

Ons adres
Hoogeweg 11
8377 EM Kalenberg