Home » Advertentie

Gezamenlijk adverteren in de Steenwijker Courant huis-aan-huis.

Gezamenlijk adverteren is een mooie gelegenheid om tegen relatief lage kosten nieuwe cursusaanbod aan te kondigen of je bedrijf onder de aandacht te brengen. Bewust Steenwijk plaatst 3 tot 4 keer per jaar een grote advertentie in de Steenwijker Courant huis-aan-huis. Dit is dé huis-aan-huiskrant in de gemeente Steenwijkerland en wordt ook verspreid in een gedeelte van de gemeente Westerveld.

De advertentie gaat een kwart pagina beslaan bij minimaal 8 deelnemers. Bij meer of minder deelnemers wordt gekeken of plaatsing in een ander formaat mogelijk is. Bovenaan komt het logo van Bewust Steenwijk met de naam van onze website. Daaronder is plaats voor advertenties van jullie bedrijven met een formaat van 6 cm breed en 3, 6 of 9 cm hoog. Daarin kun je een logo plaatsen of een vermelding maken van een cursus of workshop. Je kunt ook kiezen voor meerdere keren plaatsen.

Prijzen full-color excl. BTW
formaat 1 x plaatsen 2 x plaatsen 3 x plaatsen  4 x plaatsen
6 cm breed bij 3 cm hoog € 35,- € 65,- € 95,- € 125,-
6 cm breed bij 6 cm hoog € 65,- € 125,- € 185,- € 245,-
6 cm breed bij 9 cm hoog € 95,- € 185,- € 275,- € 365,-

 

 

 

 


Voor € 15,- excl. BTW kunnen wij de advertentie voor je opmaken.

De eerstvolgende advertentie wordt geplaatst op 18 januari 2019.

De opmaak van de advertentie wordt gedaan door Karin van de Brake van Carencommunication karin@carencommunication.nl. Mail haar voor informatie en deelname en ontvang specifieke informatie over je upload.

Heb je naast Bewust Steenwijk ook interesse voor om dezelfde advertentie te plaatsen i.s.m. Bewust Meppel in De Meppeler Courant huis-aan-huis, dan krijg je daarop € 5,- korting (excl. BTW).