Home » Agenda » Yoga massage retreat malaga 19 t m 23 mei 2018
Aanbieder Yin Yoga Sound Klank &yoga praktijk
Datum 19-05-2018 15:00 - 12:00
Locatie Yin Yoga Sound Klank &yoga praktijk
€ 625,-

Yoga & Massage retreat Malaga 19 t/m 23 mei 2018

Yoga & Massage Retraite in Malaga – Spanje

“Reis naar jezelf ” – 19 t/m 23 mei 2018

Van 19 t/m 23 mei 2018 (Pinksterweekend) organiseert Yin Yoga Sound en Lichtbron een inspirerende 5-daagse reis naar Malaga. Yoga, massage (Atlantismassage), coaching & muziek staan centraal.

Met deze ingrediënten gaan we die diepte in waarin de verschillende kwaliteiten van de cursus begeleiders, Eelco de Vries  (coaching en muziek), Angelique Hekkers (coaching en Atlanis Masssage) en Manon Lemkes (yoga & coaching) ruim aan bod komen in deze bijzondere reis naar deze fijne plek.

Tijdens deze reis begeleiden Eelco de Vries, Angelique Hekkers en Manon Lemkes elke met hun eigen expertise naar jezelf. En het is niet zo dat het een los staat van de ander. Doordat ze elkaar al 10 jaar kennen en weten hoe ze moeten samenwerken, stemmen ze de expertise af op elkaar. Er is 1 samenwerking ontstaan met als gezamenlijk doel: je laten afreizen naar jezelf. Tijdens dit retreat werken we samen en zullen we ons afstemmen op elkaar en op jou, zodat we je zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Doordat de yoga, Atlantis massage, coaching & muziek perfect in elkaar overvloeien, ga je ook echt de diepte in! Nieuwsgierig? Lees snel verder! Het beloofd een prachtige reis naar jezelf te worden, die je niet snel vergeet

Locatie

Dit mooie retreat is gevestigd op een berg in Alora, een klein Spaans dorpje op zo’n 30 kilometer van Malaga. Het retreat is te bereiken via een prachtige weg die tussen de sinaasappel- en citroenbomen heen slingert. Op het landgoed van 7,5 hectare groeien amandel- en olijfbomen. je heb een prachtig uitzicht over de vallei. Het enige dat je hoort zijn de bellen van de berggeiten die er lopen, en de krekels die er zijn. De rust die daar is, valt als een deken over je heen. Je komt automatisch al in meditatie.

Het retreat bestaat uit twee villa’s, waarvan er een wordt gebruikt voor de deelnemers. Hier bevinden zich 6 ruime slaapkamers. Op de slaapkamers staan aparte bedden en er is een afscheiding gemaakt met een gordijn, zodat je genoeg privacy voor jezelf hebt. Elke ochtend worden de kamers schoongemaakt en de bedden opgemaakt. Ook worden de badkamers en gemeenschappelijke ruimtes elke dag in de schoonmaak meegenomen. Kom je samen met iemand naar het retreat? Geef dit even aan, zodat je samen op een kamer wordt ingedeeld. Ook is er een kamer voor drie/vier personen aanwezig.
*Het is een kleinschalig retreat met max. 10 mensen.

Voeding
Er zal tijdens dit retreat een Spaanse kok aanwezig zijn die drie keer per dag ons eten verzorgd. Hij kookt vegetarisch en zal al het eten zo licht, lekker en gezond mogelijk houden.

Omgeving
Mocht je van het retreat af willen, er is genoeg te doen in de omgeving. Denk aan de prachtige stad Malaga die zeker een bezoekje waard is. De meren van Ardales, de natuurlijke kloof in El Chorro, het El Torcal gebergte, het pittoreske dorp Mijas, het prachtige Nerja of een uitstapje naar de kuststad Marbella.

Programma

Elke ochtend wordt er gestart met yoga op het dakterras met een prachtig uitzicht over de bergen. Tijdens dit programma zal tijdens de yoga spontaan door Eelco op de handpan worden gespeeld. in het programma zit een coaching van Eelco of een Atlantis Massage van Angelique ingesloten. deze zullen in overleg worden ongepland.

 • Yoga (1,5 uur)
 • Ontbijt
 • Tijd voor jezelf op het retreat /inplannen Atlantis massage/coaching
 • Lunch
 • Tijd om de omgeving te verkennen of om te relaxen/inplannen Atlantis massage/coaching
 • Yoga (1,5 uur) *Deze les kan zowel voor als na het diner plaatsvinden.
 • Diner.

Prijs Yoga Retreat 5 dagen : €625,- per persoon.

Dit bedrag dient uiterlijk twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn. Na betaling is de aanmelding definitief. Mocht je dit bedrag liever in twee termijnen betalen? Geef dit even aan tijdens je inschrijving . De prijs is gebaseerd op een gedeelde tweepersoonskamer. Op alle kamers staanaparte bedden en is voldoende privacy.

Inclusief

 • 7 yogalessen van 1,5 uur per keer
 • 1 meditatieworkshop
 • 1 Atlantis Massage of coaching na keuze
 • 4 overnachtingen inclusief linnengoed en handdoeken
 • Ontbijt, lunch en diner op alle dagen
 • Onbeperkt gebruik van koffie, thee, water en fruit

Exclusief

 • Vliegreis naar Malaga
 • Transfer naar het verblijf
 • Eventuele autohuur (kun je met elkaar delen)
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Extra activiteiten

*Er gaat een trein van Malaga naar Alora (30 min.) of je kunt een taxi delen. Mocht je ook wat van de omgeving willen zien? Dan raad ik je aan om meteen op de Airport van Malaga een auto te huren.

Aanmelden

Voor aanvraag digitale folder of aanmeldingen kun je contact opnemen met Manon klik dan hier

 

Kaart & Adres

Adres
Holslootbrink 17
8347JS Eesveen

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 3 en 5
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.