Home » Agenda » Stress een holistisch signaal dagworkshop
Aanbieder Hanny van Putten - ELPH-therapie
Datum 17-02-2018 10:00 - 17:00
Locatie Hanny van Putten - stressconsultant - ELPH-therapie
€ 115,-incl. materialen en lunch

Stress, een holistisch signaal - dagworkshop

Een dag om jezelf te beleven en te doorgronden dat het stress-signaal jou de weg wijst, terug naar de harmonie in jezelf.

Stress is een noodzakelijke, menselijke eigenschap die veelal óverschat of ónderschat wordt. In beide gevallen leidt dat tot vaak onverwachte effecten in gezondheid, werk en relaties. Dat komt, omdat we ons onvoldoende bewust zijn van de werking van stress, hoe stress persoonlijk bepaald is en welke positieve betekenis het heeft (als signaal) in ons dagelijks leven. 

Er is NIETS om bang voor te zijn.... Als je eenmaal doorhebt waarom en op welke manieren stress zich in jouw dagelijks leven voordoet, kun je het zelf beïnvloeden; nuchter en helder. 

Begeleiding: Hanny van Putten, ELPH-leraar en -therapeut

Kaart & Adres

Adres
Ruinerweg 26A
7958 RC Koekangerveld

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 2 en 5
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.