Home » Agenda » Het nieuwetijdslicht in je dagelijkse leven
Aanbieder Israna
Datum 20-05-2018 10:00 - 17:00
Locatie Centrum Wijland
Nieuwe deelnemers ontvangen €10 korting

Het nieuwetijdslicht in je dagelijkse leven

In meditaties maak je contact met de energie van de nieuwe tijd en je verankert het in jezelf. Daarmee breng je prachtige kwaliteiten als liefde, gezondheid, vreugde en harmonie in je leven.

Op deze dag maken we (opnieuw) contact met de energie en het licht van de nieuwe tijd. In vorige workshops over dit onderwerp creëerden we vooral een opening om dit licht meer op aarde te brengen. Vandaar vond dan de afstemming plaats.
Inmiddels is het nieuwetijdslicht volop aanwezig en hoeven we die opening niet meer te maken. De Kali Yuga, het tijdperk van lijden komt zo langzamerhand ten einde en is aan het overgaan in de nieuwe tijd van meer verbinding, liefde en saamhorigheid. Het is echter nog steeds een tijd van veel uitdagingen waarin je om moet zien te gaan met de oude vibratie die er ook nog is. Je zou kunnen zeggen dat de oude vibratie nog tegenspartelt. Dit vraagt om een afstemming op het nieuwe tijdslicht op diepere niveaus omdat je de neiging kunt hebben om mee te gaan met diegenen die vasthouden aan het oude of in de angsten over hoe slecht het met de wereld gaat. Ook is het zaak hierbij goed in je centrum te blijven en het oude langs je af te laten glijden.

Wat gaan we doen op deze dag:
* Je maakt contact maken met het nieuwetijdslicht. Je stemt je af op deze hogere vibratie waarin onder andere kwaliteiten van eenheid, compassie, vreugde, tolerantie, liefde en saamhorigheid aanwezig zijn.
* Je gaat het nieuwetijdslicht diep in jezelf verankeren op verschillende niveaus: spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek. De nodige aanpassingen vinden plaats in meditaties.
* Je brengt de energie in verschillende levensgebieden zoals relaties, werk of bezigheden, woning, financiën, gezondheid/levensstijl/zelfzorg en spirituele groei
* Je maakt verbinding vanuit dit licht met kinderen, sterren en  begeleiders uit hogere dimensies. Er komt een cocon van beschermend licht om je heen.
Je gaat je leven weer zien als een avontuur. Je volgt je hart, je creativiteit en de wensen van je ziel.

 

Kaart & Adres

Adres
Achterstraat 21
6741 BR Lunteren

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 2 en 1
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.