Home » Agenda » Workshop jezelf healen met ohm stemvorken ii
Aanbieder KARAH
Datum 15-12-2018 09:30 - 17:00
Locatie Karah
€ 95,-

Workshop jezelf healen met Ohm stemvorken II

In deze 2e workshop over healen met stemvorken ( de eerste was op 27 oktober) ga je werken met 2 stemvorken met ronde gewichtjes aan de uiteinden.
Deze stemvorken hebben de Ohm klank, de basisklank van al wat is.

Mid en Low Ohm.
Met een Mid ohm stemvork (136.1 Hz) en een Low ohm stemvork ( 68.05 Hz) bereik je een prachtige, diep vibrerende en helende klankgolf van de Ohm klank.

Ze werken aardend waarmee ze uitermate geschikt zijn bij meditatie. Heb je geen tijd om te mediteren maar wil je wel de lichamelijke effecten daarvan ervaren? Dan gebruik je deze stemvorken.

Ze werken meer lichamelijk dan de rechte hoge ohm stemvorken, die je in de workshop hiervoor hebt gebruikt.
Zo leert ze gebruiken om je lichamelijke doorstroming te verbeteren via je meridianen, wat op zich al een helend effect heeft. Door ze regelmatig te gebruiken hebben ze een weldadige invloed op je beenderen en je weefsel.

Wat leer je in deze workshop?
Je leert uiteraard verschillende technieken om deze stemvorken te gebruiken. Net zoals in de vorige workshop leer je te werken met gedachten en intenties vanuit je hart, waardoor ze nog beter hun werk kunnen doen.

Je leert ook hoe je de werking kunt versterken met edelstenen, bloesem remedies en met aromatherapie.
Je leert hoe je de stemvorken gebruikt bij meditatie en hoe je een mantra toe kunt passen om zo optimaal mogelijk met de Ohm klank verbonden te zijn. Je leert hoe je ze op je lichaam kunt gebruiken om je chakra’s beter in  balans te brengen. En je leert hoe je afvalstoffen kunt verwijderen die zich vaak ophopen in je benen.

Praktische informatie:
De workshop wordt gehouden op zaterdag 15 december van 9.30 uur tot 17.00 uur.

De bijdrage voor de workshop is € 95,00, inclusief een reader.
Een set van 2 stemvorken met een activator kost € 139,95.
Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd, neem je zelf je lunch mee?

Deze workshop is een vervolg op de workshop “Jezelf healen met stemvorken I”. Heb je deze gemist? Geen probleem, deze wordt vaker gehouden, klik hier voor meer informatie.

Kaart & Adres

Adres
Veneweg 103-B
7946 LH Wanneperveen

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 1 en 5
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.