Home » Agenda » Klankschalen en gongmeditatie
Aanbieder KARAH
Datum 10-10-2019 19:30 - 21:30
Locatie KARAH
€ 15,-

Klankschalen en gongmeditatie

Laat klankschalen en gongen je een diepe ontspanning geven en je dichterbij jezelf brengen.

Van oudsher worden klankschalen en gongen gebruikt om lichaam en geest van mensen te helen. Ze reinigen je aura van vervuiling, vullen het weer op met de trilling die van nature bij jou hoort en brengen je chakra's in balans.

Voor de meditatie worden dezelfde klankschalen en gongen gebruikt als bij het coachend en therapeutisch begeleiden van mensen.
Ze zijn allemaal door Boeddhistische monniken gemaakt en hebben zowel ondertonen, middentonen en hogere bewustzijnstonen in zich.

De gongen hebben onder andere de klanken van alle chakra’s en planeten en sterrenbeelden in zich, samen vormen ze een lemniscaat (energiestroom) van het lagere tot en met het hogere bewustzijn.
Een kristallen klankschaal met de trilling van het hartchakra, werkt samen met de metalen schalen en gongen, daarnaast wordt gebruik gemaakt van windchimes, een sansula, tingsha, ocean drum en rainstick.

Je hoeft niets te doen, alleen maar de klanken te beleven, liggend op een mat met een plaid over je heen, of zittend, wat voor jou het prettigst voelt.

De meditatie duurt een uur, waarna we samen thee drinken.

Je kunt je aanmelden via het contactformulier van Bewust Steenwijk of rechtstreeks online via www.karah.nl/agenda 

Kaart & Adres

Adres
Zomerdijk 9E
7942 JR Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 4 en 4
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.