Home » Agenda » Workshop dieper in het lichaam
Aanbieder Yin Yoga Sound Klank &yoga praktijk
Datum 18-10-2019 19:00 - 22:00
Locatie Yin Yoga Sound Klank &yoga praktijk
€ 30,-30

Workshop "Dieper in het Lichaam"

Workshop "Dieper in het Lichaam"

Brengt lichaam bewustzijn
Verlaagd stress en pieker gedachten
Creëert ruimte en verzachting in klachten in gewrichten

Tijdens deze workshops leer je voelen wat de positieve effecten van Spiral Yoga voor je kunnen doen. Door meer de yoga poses vanuit Spiral movement te bekijken krijgt yoga een verdiepende effect op het bindweefsel, gewrichten en pezen. In het dagelijks leven bewegen we erg lineair wat voor veel klachten zorgt in gewrichten. Klachten als artrose kunnen worden verzacht mbv deze spiral bewegingen. De energie gaat weer stromen. Als de energie stroomt, zijn er geen blokkades, en kun je makkelijker in je rust zakken en uit je hoofd blijven.

Na alle ruimte met Spiral Yoga, komt de verdieping met Yin Yoga. Deze meditatieve verstillende yoga, waarin je een paar minuten in een houding blijft, brengt jezelf nog dichter bij jezelf.

We eindigen met Yoga Nidra. Slaap van de yogi. oga Nidra is een oude Yogavorm die lijkt op slapen maar waarbij je niet in slaap valt. Sterker nog, je bent bijna meer alert dan wanneer je wakker bent.

Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan je lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen.

Bij Yoga Nidra is het niet de bedoeling dat je tijdens de sessies in slaap valt. Je blijft wakker en brengt je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel systematisch tot een diepe ontspanning.

Een uur Yoga Nidra kan voelen als vier uur slaap.

Geschikt voor iedereen

Kosten: 30 euro
Locatie: Buurthuis Eltekon Zuidveen
Data: vrijdag 13-09 &/of 18-10. Los te volgen. 19:00-22:00.
aanmelden: info@yinyogasound.nl

Kaart & Adres

Adres
Burgermeester stroinkweg 44
8343 xj Zuidveen

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 4 en 5
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.