Home » Agenda » In het licht van babaji
Aanbieder Israna
Datum 25-01-2020 10:00 - 17:00
Locatie Dalfsen
Afhankelijk van van wat je vanuit je hart wilt en kunt bijdragen. Zie website

In het licht van Babaji

Een dag voor serieuze zoekers

Op deze dag zullen Babaji’s licht en liefde krachtig aanwezig zijn. Zoals je van ons gewend bent wanneer je eerdere dagen van ons hebt bezocht, bestaat de kern van de dag uit geleide meditaties. In deze meditaties word je geleid naar een (diepere) ervaring van je goddelijke kern. Daarnaast werk je aan thema’s in je leven die meer licht kunnen gebruiken. Je kunt wat jou bezighoudt overgeven aan Babaji en hier inzichten in ontvangen. Het licht bereikt je op lagen van je wezen waar je zelf mogelijk geen zicht op hebt, maar van waaruit je op een diep niveau transformeert. Overigens maakt het niet uit of je je bij de meditaties tot Babaji  richt of tot je eigen meester of een ander lichtwezen, of abstracter, tot het licht of het universum. Babaji’s licht helpt je jou te geven wat jij nodig hebt en daarop af te stemmen.

We doen een healing cirkel en laten het licht naar de wereld gaan. Verder vertellen we op deze dag over het pad en doen we enkele oefeningen. Ook zullen we mantra’s zingen en/of mantra dansen.

Bijdrage
Babaji vraagt ons geen vast bedrag in rekening te brengen voor onze spirituele dagen. Je bent vrij om te geven wat je hart je ingeeft. Lees hier meer over deze vorm van uitwisseling.

Klik hier om je aan te melden. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Kaart & Adres

Adres
Keizersteeg 3
8385 GB Dalfsen

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 3 en 2
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.