Home » Agenda » Yin yoga live muziek 13 12 kerst special
Aanbieder Yin Yoga Sound: Meer dan alleen Yoga
Datum 13-12-2020 13:00 - 15:00
Locatie Yin Yoga Sound: Meer dan alleen Yoga
€ 30,-30

Yin Yoga & live muziek (13-12) Kerst special

Yin Yoga & live muziek 


Heb je iets met yoga en live muziek? Dan hebben we iets speciaals voor jou: We gaan deze 2 samen brengen in een speciale sessie: Yin yoga onder begeleiding van instrumenten! Laat je tijdens de yoga meevoeren op de zachte trillingen van de klankschalen. De snaren van de Sandawa die je raken. Of de Ocean drum die je meeneemt naar de zee waar je los kan laten. Doordat de sessie 2 uur duurt ga je ook de verdieping in.
Yin yoga is een stille meditatieve vorm van yoga waarbij we de diepere lagen van ons lichaam leren kennen. Doordat we een houding 2-5 minuten aannemen, bereiken we het bindweefsel. Hierdoor maken we het bindweefsel beweeglijker, actiever. Het beweeglijker maken van bindweefsel zegt iets over het bereiken van meer mobiliteit en flexibiliteit in de gewrichten van het lichaam. Actiever maken van bindweefsel zegt iets over het verbeteren van weerstand en de energetische gesteldheid.
“Een van de mooiste voordelen van yin yoga is de stilte die het kan brengen”.
Gedurende deze speciale sessie wordt tijdens het aannemen van een houding op onder andere klankschalen gespeeld. Door deze bijzondere trillingen wordt je nog meer weggevoerd van hardnekkige gedachtes en patronen en met een liefdevolle intentie naar jezelf toegebracht. Het is een bijzondere sessie die je niet gauw zal vergeten.
Deze bijzondere sessie wordt door Eelco de Vries en Manon Lemkes

Waar: Dorpshuis Kallenkote kallenkote 63A Kallenkote
Wanneer : zondag 13-12
Tijd: 13:00-15:00 
Kosten: 30 euro ter plekke te voldoen.

Kaart & Adres

Adres
Kallenkote 63a
8345 HH Kallenkote

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 5 en 2
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.