Home » Agenda » Yoga workshop xl winter perikelen angst nieren
Aanbieder Yin Yoga Sound: Meer dan alleen Yoga
Datum 23-12-2020 19:30 - 22:00
Locatie Yin Yoga Sound: Meer dan alleen Yoga
€ 32,5032,50

Yoga Workshop XL "Winter perikelen" (angst/nieren)

Yoga Workshop XL "Winter perikelen" (angst/nieren)

 

We zijn beland in de winter. Vanuit de leer van de 5 elementen Komen we in het element water. het water is verbonden aan de nieren en de blaas. De emotie waar we naar mogen kijken is de emotie van Angst.

Ik neem je mee op reis door de meridiaanlijnen en de organen die betrokken zijn bij het element water. Welke lichamelijke ongemakken zijn betrokken bij de disbalans van de bovengenoemde organen? En vooral hoe verzachten we onze angsten

Yoga
Met mooie water meditaties, speciale afgestemde yin poses en natuurlijk speciale myo yin yoga, waarin we yin yoga gaan verdiepen met speciale fascia ballen.

Doterra olie
Ook zal er tussen de houdingen door gebruik worden gemaakt van fijne winter olien van Doterra.

Yoga Nidra
De sessie zal worden afgesloten met yoga Nidra. Yoga Nidra is een geleide meditatie van een half uur waardoor je even helemaal mag zakken in. de rust en ruimte die de yoga les heeft gemaakt. Yoga nidra staat gelijk aan een uur slaap. Dus je komt volledig uitgerust terug op de mat.

Kosten 32,50
Datum 23-12
Tijd: 19:30-22:00
Locatie: Mfc de Zuidwester/ de korf 
Opgave: info(@)yinyogasound

Kaart & Adres

Adres
Gasthuislaan 84
8331 MZ Steenwijk

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 4 en 3
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.