Home » Agenda » Online meditatieavonden
Aanbieder Israna
Datum 10-03-2021 19:30 - 21:00
Locatie ONLINE
Zelf te bepalen bijdrage

Online meditatieavonden

Eens per twee weken doen we op woensdagavond online meditatieavonden. Van 19:30 tot ongeveer 21:00 uur.

Als je dan toch zo veel moet thuiszitten, wat is er dan heerlijker om jezelf te verwennen met live meditaties die je thuis vanuit je stoel of meditatiekussentje aangereikt krijgt?

De thema’s staan nog niet helemaal vast, maar Phylos en Jeroen zijn van plan om meditaties te doen die bij het volgende (nog niet gepubliceerde) boek horen. Froukje zal met Saint Germain de meditaties doen van het boek Saint Germains boodschap van liefde. Aan het eind van de avond laten we het groepslicht uitgaan over de wereld. Je bent van harte welkom om het groepslicht te komen versterken.

Je bijdrage voor de avonden mag je zelf bepalen. Er is hiervoor geen “juist” bedrag. De bedoeling is dat je geeft wat jij vanuit je hart voelt dat het juiste is voor jou.

Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar info@israna.nl

Kaart & Adres

Adres

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 4 en 3
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.