Home » Agenda » Zomer vijfdaagse laat je hart spreken
Aanbieder Israna
Datum 30-07-2021 10:00 - 17:00
Locatie Drenthe Welhoven
€ 450,-Of een eigen bijdrage naar keuze. Zie hiervoor op de website ons systeem van vrijwillige bijdrage o.b.v. dondaties.

Zomer vijfdaagse | Laat je hart spreken

Een vreugdevolle spirituele cursusvakantie voor wie dieper wil gaan.

Werken met Hartenergie:
Leven vanuit de liefde, vreugde en vrede van je ziel, wie je in wezen bent en wat je hier in de wereld komt doen, maakt je werkelijk gelukkig. Een open hart is de belangrijkste voorwaarde om dit te bereiken. Daarvoor is het ook belangrijk dat je leert om uit de negativiteit te stappen. In deze week richten we ons dan ook op het bevrijden van je hart van de sluiers die een vrije open stroming van je hartenergie nog belemmeren. Enerzijds wordt je in meditaties direct geleid naar een ervaring van je ware zelf met een open hart, anderzijds werken we met wat je afhoudt van deze vrije staat.

Thema’s:
We werken aan de hand van verschillende thema ‘s verder aan het openen van het hart en het loslaten van belemmeringen.

Voorbeelden van thema’s zijn:
* Relaties: loslaten van boosheid en schuldgevoel; vergeving
* Heling van je lichaam en energieveld vanuit de kracht van je hart
* Heling van jezelf en anderen door de kracht van de liefde in de groep
* Creëren van nieuwe vormen vanuit je hart
* Vergroten van je hartenergie door het te laten uitgaan
* Dankbaarheid en positief denken
* Diepe vreugde door devotie

Er is 1 stiltedag, dat wil zeggen dat we die dag alleen tijdens de cursusmomenten spreken of met elkaar communiceren. Je bent dan nog meer helemaal in jezelf. Enerzijds kan je hart zich in die stilte nog meer openen en gaat je hart meer spreken, anderzijds brengt het je bij diepere belemmerende lagen.

Je toenemende stralendheid wordt voelbaar als een gloed in je hart die steeds krachtiger wordt. Het is deze liefde en je verhoogde trilling die je een nieuwe balans geeft en je doet uitstijgen boven de verwarring op aarde. Vanuit deze balans kun je nieuwe, hogere vormen in je leven manifesteren en verdwijnen de lagere vormen die niet meer bij je passen als vanzelf.

De Hartslag van het Universum:
De Hartslag van het Universum is de basispuls waaruit alle golfbewegingen en de hele manifestatie van de schepping voortkomen en waardoor deze in stand gehouden wordt. In meditatie kom je hiermee in contact komt en leer je je energieveld en je leven hiermee in harmonie te brengen. Je volgt de stroom van het Universum en bent opgenomen in deze stroom. Het geeft je een gevoel van verbondenheid met dat wat er werkelijk toe doet.

We werken voornamelijk met geleide gechannelde meditaties. Deze worden afgewisseld met dansen, zingen, qigong en verdiepende oefeningen. In onze cursussen werk je altijd ook aan je eigen thema’s. We stellen enige openheid over je proces, leven en ervaringen erg op prijs. Het maakt het voor ons makkelijker op je af te stemmen en een veilige sfeer te creëren.

Bekijk meer informatie op onze website.

Kaart & Adres

Adres
Werkhorstlaan 2
8385 GB Vledderveen

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 4 en 3
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.