Home » Nieuws » Midzomer
Midzomermaand

Midzomermaand

De midzomer nadert met de Langste Dag van het jaar, warmte, groei en bloei. Hoe zou het zijn om daar eens een moment bij stil te staan? Bewust bezig zijn met het loslaten van oude energie, opladen voor nieuwe kansen, compassievol, mindfull en verbonden. Ondernemers van Bewust Steenwijk organiseren diverse activiteiten om de midzomer samen te ervaren. 

 

Midzomer Compassiedag op de boot "Namaste", 18 Juni

ADISAT biedt je een geheel verzorgde dag aan en laat je ontspannen en genieten op de sloep "Namaste". Vanaf de Driewegsluis het water op, aanmeren op mooie plekjes, vijf element oefeningen doen, mediteren, stilte wandelingen in het mooie gebied, laten ontstaan wat gebeurt of waar behoefte aan is. Uitgerust en boordevol met nieuwe energie ga je weer naar huis.

Lees meer »

Midzomer ontspannings avond, 18 Juni en/of 21 Juni
Op zaterdagavond en op dinsdagavond (de langste dag) viert Corine Elzenaar van De Verbinding Zuidveen  en Sija Speelman de midzomer met een ontspanningsavond. Gezelligheid rondom een groot vuur, healing in de sauna en jacuzzi  (badkleding verplicht). Inclusief vrij gebruik van sauna, jacuzzi, infraroodcabine, stoomcabine, watermassagebed, zonnebank, hapjes en drinken.

Lees meer » dinsdag 21 juni

Midzomer Yin Yang Yoga & Meditatie in de tuin (of bij regen: in de klanken), 26 Juni
Een stille meditatieve vorm van yoga kun je beleven in de tuin aan de Bultweg. In de buitenlucht met een meditatieloop in een klein bos. Mocht het regenen dan wordt de yoga binnen gehouden met klankschaalbegeleiding in Burgermeester Stroinkweg, Binnen of buiten, laat je onderdompelen in heerlijk ontspannende yin & yang yoga en laat je verwennen met een meditatie en wat lekkers!

Lees meer »


Midzomercursus intuïtief tekenen, Juni (start 30 mei)  
Ook door intuïtief / meditatief tekenen ontspan je en kom je dicht bij jezelf. Data van de cursus: 30 mei, 6, 13 en 27 juni. Wil je meer weten over de midzomercursus neem dan contact op met ADISAT.

Een bijdrage van Karin van de Brake