Home » Nieuws » Ziekte van lyme allergische reactie
Ziekte van Lyme, allergische reactie?

Ziekte van Lyme, allergische reactie?

Tekenbeten (ziekte van Lyme), allergische reacties?

In de zomer gaan we heerlijk naar buiten. Zonlicht en vitamine D opnemen en kleur op de huid krijgen. Maar soms is de huid zo gevoelig, dat je heel snel een zomer allergie kan oplopen. Daar wil jij jezelf niet mee belasten. Je weerstand kan verlaagd zijn waardoor het lichaam reageert met klachten, zoals  infecties en jeuk. Zo kan het voorkomen dat de kwetsbare huid iets absorbeert, waardoor een allergische reactie ontstaat. Bijvoorbeeld: je wordt besmet met een teek en je lichaam is onvoldoende in conditie om het virus te verwijderen. Lyme ligt op de loer. Het opladen van energie in de buitenlucht lukt dan eigenlijk niet. Je blijkt vatbaar te zijn voor een allergie of overgebracht virus.

Vatbaar voor een allergie, wat kun je daaraan doen?

Als je inzichten zou kunnen krijgen in het verstoorde immuunsysteem dan zou je dit systeem wellicht sterker kunnen maken en je weerstand weer omhoog brengen. Stress-Vitaliteitsconsulente Wytske Smeding begeleidt mensen met lichamelijke onbalans. Eerlijk kijken naar bijvoorbeeld conditie, tekorten, darmverstoring, en je eigen focus naar een betere levensenergie en herstel. Daarmee stel je je lichaam in staat om invloeden van buitenaf te weren. Een gezonde weerstand die je minder vatbaar maakt.

Gebeten door een teek, wat gebeurt er dan?

In de zomermaanden zijn teken het meest actief. Wordt je gebeten, dan weet je niet of je besmet wordt. Wel kun je meten hoe je belastbaarheid van je immuunsysteem is. Bij een verlaagde weerstand is het risico groter dat je systeem het virus van een besmette teek overneemt. In een lichaam dat niet in een gezonde conditie is zal het overgedragen virus niet worden afgevoerd. Lukt het je om je lichamelijke conditie te verhogen, dan kan het virus worden weggevoerd uit je systeem.

Kun je zien of het Lyme virus zich in je lichaam bevindt?

Sporen van de tekenbeet / het virus zijn niet altijd zichtbaar in het bloed. De aanwezigheid van Borelia co-bacteriën (Lyme drager) is te meten met Bioresonantie. Daarvoor kan een homeopatische tegenfrequentie worden aangemaakt. Misschien loop je al een lange tijd met Lyme problemen rond wat steeds maar weer de kop op steekt. Of blijkt dat je vatbaar/gevoelig bent voor andere zomerse allergische reactie`s. De bioresonantie B.E.S.T. Bio-Meridian meting kan je meer informatie geven over de conditie van je lichaam. Wytske past deze methode vaak toe bij haar consulten om onbalans en stress te bewegen naar vitaliteit en weerbaarheid.

De Zomer APK Bioresantie test

Meten is weten! Waar heeft jouw lichaam onderhoud nodig? Of ben jij gevoelig voor teken, wespen, hooikoorts, migraine, zonneallergie, jeuk etc. Een Zomer APK Bioresantie test bij Wytske kan je weerstand al versterken. Deze test maakt belastbaarheid en tekorten zichtbaar. Jouw onbalans in het inmuunsysteem speelt vaak al een grote rol,waarom je vatbaarder bent voor je allergische reacties en zomerse risico's. Hoe is het met jouw immuniteit, tekorten, darmverstoring, en andere invloeden op je lichamelijke conditie? Laat je inspireren naar een betere gezondheid. Meet de onbalans en de stress in je systeem en weet vervolgens hoe jij ermee kunt omgaan. En geniet van een relaxte zomer!

Bron: Wytske Smeding, www.stress-vitaliteit.nl

Een bijdrage van Karin van de Brake