Home » Nieuws » Balans in de energie van jouw huis en tuin
Balans in de energie van jouw huis en tuin

Balans in de energie van jouw huis en tuin

Zomer en vakantie, het blijft een aantrekkingskracht. Hoe je deze ook beleeft; avontuurlijk of relaxed, of ergens op terras op een mooie zomeravond, je herinnert je vaak de puurheid. De omgeving, de lucht, alles is van hoge energetische kwaliteit.

En dan kom je heerlijk uitgerust en opgeladen thuis van je vakantie. Je bent lekker uitgerust, hebt je zinnen verzet, je kan er weer tegen aan. Hoofd en lichaam zijn gezuiverd. Je hebt er weer zin in.

En dan ….. ? Drie dagen na thuiskomst in je huis lijkt dat prettige opgeladen gevoel ver weg. Je voelt je niet meer zo opgeladen, weer wat onrustig. De energie voelt eigenlijk niet goed. Waar is dat fijne zuivere gevoel gebleven? Herken je dat?

Misschien is het dan tijd om eens na te denken over een energetische zuivering van je huis. Wanneer heb je voor de laatste keer de woning qua energie laten checken? Hoe zit het met de energiebanen in jouw ruimte? Weet je zeker of er geen wateraders onder je huis doorlopen, die de levensenergie op die locatie verstoren? En zijn er nog andere punten? Sta je er wel eens bij stil dat het effect van de elektromagnetische belasting van allerlei draadloze apparatuur in je huis invloed kan hebben op jouw eigen verminderde energie?

Wat kun je er aan doen? Mensen hebben het vermogen de levensenergie en de veranderingen daarin waar te nemen.

Na de energetische zuivering ... 

Frank Silvis van Vortex Vitalis kent de verstoring in de energie van de woning als geen ander. Ook weet hij hoe dit te neutraliseren. Hij heeft inmiddels voor honderden mensen het hele huis grondig gemeten, geanalyseerd en de stralingsproblemen opgelost.

Hij kreeg laatst van een klant de opmerking terug “dat mensen veel aandacht besteden aan een nieuw bankstel, maar dat ze eigenlijk nooit stil staan bij de eventuele straling in hun huis”. Deze klant woonde 1,5 jaar in haar huis. Geleidelijk ontstonden er bij haar wat vage klachten, en er ontstond ook langzamerhand een gevoel van onbehagen. Frank werd ingeschakeld voor advies en er werd overgegaan tot energetische huiszuivering.

Ze schrijft een maand na de energetische zuivering: “Het mooie van deze huiszuivering is dat je achteraf je klachten kunt verklaren die daarvoor vaag waren, maar toch ineens opgelost”.
Ze noemde twee voorbeelden:

  1. “ Voor de huiszuivering, deed ik bijna altijd als ik in de huiskamer zat gelijk de TV aan. Ik had dan veel behoefte aan geluid en beeld. Ik dacht dat dat kwam omdat onze huiskamer groot is, waardoor ik me wellicht wat verloren in voelde. Sinds Frank de huiskamer heeft gezuiverd van “vreemde gasten”, heb ik helemaal geen behoefte meer om de TV aan te zetten. Het voelt prettig, licht en rustig. Het is net alsof iemand de lucht geeft gestofzuigd en de ramen goed heeft schoon gemaakt. Mooi is dat.“
  2. “ Sinds ik Windows 10 had geïnstalleerd op mijn laptop, had ik last van vermoeide en branderige ogen. Nadat Frank mijn laptop had “ingepakt”, was ineens het beeld weer helder en heb ik geen last meer gehad van mijn ogen!”

Misschien heb jij het jezelf ook wel eens afgevraagd: 

  • Waarom slaap ik zo onrustig en word ik niet uitgerust wakker?
  • Waarom voelt de energie in mijn huis niet goed en wat kan ik eraan doen?
  • Hoe zou het zijn als mijn huis vrij is van elektrostress?

Je verlangt ernaar om opnieuw uit de eigen leefruimte te gaan, nog meer vakantiegevoel, kon die zomer maar blijven! Wil jij ook je zomergevoel vasthouden in je eigen huis, laat Vortex Vitalis dan een huiszuivering voor je doen.

Frank meet de geologische, technische, humane en parapsychologische stralingen in je woonruimte en is door wat hij “acupunctuur van de ruimte” noemt in staat de balans terug te brengen in de energie van een huis en tuin.

Voor nadere informatie zie zijn website www.vortexvitalis.nl

Bron: Frank Silvis, Vortex Vitalis

Een bijdrage van Karin van de Brake