Home » Nieuws » De fit challenge
De FIT-Challenge

De FIT-Challenge

Er is een prachtige start gemaakt naar een gezondere manier van leven in de regio Steenwijk/Meppel. Gedurende 100 dagen is er de FIT Challenge waar diverse bedrijven leuke aanbiedingen hebben. Ondernemers in Steenwijk, Meppel en omstreken hebben hun kwaliteiten gebundeld en bieden mogelijkheden voor detox, beweging en wellness. Zij bieden mogelijkheden om op een bewuste manier fit te kunnen zijn en te blijven.

De Challenge

Het programma kun je op je eigen niveau kan volgen. Fit worden start met het stellen van je doelen en je lichaam van binnen te reinigen. Hiervoor is er een korte kuur van 9 dagen. Je lichaam schoont op waardoor je je al fitter voelt.  Als bijkomend voordeel kun je afslanken. Fit zijn betekent toch vooral  een bewustere leefstijl waardoor je meer energie krijgt en behoudt. Goed voor jezelf (blijven) zorgen is dus belangrijk. Daarom zijn er ook diverse aanbieders in de regio die meedoen aan deze Challenge, om je kennis te laten maken met de aanvulling in je leefstijl die bij jou past. Het concept is ruimdenkend. Je gaat de inspanning aan die jij aan kan. Zo kun je met milde beweging van ca. 30 min. per dag, en eenvoudige rek- en strekoefeningen je lichaam al fit houden. Het programma inspireert je om je leefstijl aan te passen en geeft daar heel veel keuze in. Naar behoefte kun je de 9-daagse startkuur nog uitbreiden met een vervolgkuur van 15 dagen. Ook is er nog een stabilisatie pakket beschikbaar. De Fit-Challenge wordt gehouden van 11 September t/m 20 December. In een periode van 100 dagen kun je zelf kiezen wanneer je wilt beginnen en hoe ver je wilt gaan.

De Clean 9 

De Clean 9 is de basis van de FIT Challenge bij Corina en Nicole in De Verbinding Zuidveen. Een detox-kuur met als belangrijk bestanddeel Aloe Vera. De helende werking van deze bekende plant wordt in dit geval ingezet als verzorging voor je inwendige lichaam. De kuur wordt ondersteund met lichte beweging. Iedere deelnemer krijgt persoonlijke coaching om zijn/haar doelen duidelijk te krijgen. Het effect van deze aanpak is:
* Geen zware trainingen
* Geen honger gevoel
* Veel meer energie
Ook na de kuur is het nog steeds goed vol te houden. De persoonlijke coaching kan, naar behoefte, de periode van de totale Challenge voortduren.

FIT Challenge is nu al populair

De Challenge is nog maar net begonnen, maar spreekt nu al veel mensen aan, waaronder sporters met landelijke bekendheid en ook artiesten. Om maar een voorbeeld te noemen, zangeres Sigrid Hof is deze week gestart met de kuur zodat zij fit haar komende theatershow kan verzorgen. Ook jonge mensen voelen zich aangesproken door het concept. Zij merken dat ze energieker worden en krijgen ook te horen dat zij veel meer positieve energie en frisheid uitstralen. 

De aanbieders bij de Challenge

Tijdens de Challenge kun je leuke gratis sportlessen volgen en/of even lekker ontspannen. De mogelijkheden op een rijtje:
Clean 9 pakket, De Verbinding: Detox kuur, persoonlijke aandacht welke cleaning bij jou past en hoe jouw fitheidsprogramma er uitziet. Ook worden je veel gezonde tips aangeboden middels de Feel Good Workshop. En je krijgt ook nog 2 heerlijke Atlasmassages.
Sportintroducties: bij diverse aanbieders is een introductieles te volgen, zoals Ankie Smit/Smid, Mirjam Talen, Bad Hesselingen, New You Coaching Bodywrap, SportInn
Sauna: Friese Woud biedt gratis entree en warm/koud bad aan
Yin Yoga: gratis les Yin Yoga om bv. bindweefsel te stimuleren bij Yin Yoga Sound Manon Lemkes

Maak jij een nieuwe start
naar een gezondere manier van leven?
Samen met bewuste ondernemers
in Steenwijk en Meppel?

Voor wie meer wil weten:
https://www.facebook.com/inbalansforever – Foreverinbalans
of kijk op www.deverbindingzuidveen.nl – FIT Challenge
http://www.deverbindingzuidveen.nl/index.php/fit-Challenge

Bron: Corina en Nicole, De Verbinding
Auteur: Karin, Bewust Steenwijk

 

Een bijdrage van Karin van de BrakeFit Challenge, Clean 9, Sport, Sauna, Yoga