Home » Nieuws » Regenesis voornemen uitvoeren
Regenesis bij verandering

Regenesis bij verandering

We zijn weer een nieuw jaar ingegaan. Misschien heb je voornemens; misschien ook niet......

Je goed en gezond voelen

In ieder geval vinden we het fijn ons zo gezond en goed mogelijk te voelen. Het kan zijn dat je je gezond en goed voelt en daarvan geniet. Je was ziek, zat niet goed in je vel en voelt je weer gezond, goed en realiseert je hoe fijn dit is.

Verandering in de klachten willen

Ook kan het zijn dat je je minder goed voelt en dat wilt veranderen. Je kunt je belemmerd voelen door lichamelijke en/of psychische klachten. Soms weet je wel hoe ze ontstaan zijn; soms ook niet.
We begrijpen vaak wel dat psychische en lichamelijke factoren met elkaar te maken hebben en dat we zelf aandeel hebben in dat wat er ontstaat in onze eigen lichaam en geest. Daarom kunnen we ons ook voornemen, wanneer we klachten hebben, daar verandering in te brengen.

Het betekent ook:

Alles wat we aangeleerd hebben, kunnen we ook weer afleren.

Daardoor kunnen we voornemens ook waarmaken.

Een voorbeeld

Een klant had forse pijn in de onderrug. Na enkele behandelingen, die eerst gericht waren op de wervelkolom en het immuunsysteem, verminderde de pijn duidelijk en na enige tijd was de pijn verdwenen. Tijdens de behandelingen realiseerde deze klant zich dat de pijn ontstaan was in een erg drukke periode die inmiddels achter de rug was. Echter de pijn, mede veroorzaakt door een verandering in de stand van de wervelkolom, was blijven hangen. De klant had achteraf het gevoel min of meer een drukke periode ingerold te zijn en dat de rugpijn een signaal van een te drukke tijd was.

Het is mooi dat ons lichaam ons zulke signalen geeft. Het geeft ook de hoop, dat wij zelf onze lichamelijke en psychische situatie kunnen veranderen.
Op een rustige, milde wijze kunnen kijken naar je klachten, ervaren waarmee die samenhangen en voelen hoe je je situatie kunt verbeteren. En soms hebben we daarbij een duwtje nodig.

Regenesis helpt je bij jouw wens tot verandering

Regenesis is een helende energie methode, die je lichamelijke en geestelijke energie activeert en stimuleert. Je zelfhelend vermogen wordt versterkt. Omdat in lichaam en geest alles en alle systemen met elkaar in verbinding staan, werkt de behandeling diep door, zowel op geestelijk als lichamelijk niveau. Je lichaam kan weer in de eigen natuurlijke balans komen, waardoor uw klachten verdwijnen.

Regenesis is zacht, krachtig en effectief

De zachtheid uit zich in de rustige handposities van de behandelaar op je lichaam. De kracht en het effect ervaar je doordat de klachten verminderen of verdwijnen. Je geneest jezelf; de behandelaar geneest niet; activeert wel.
Het lichaam aanvaardt via de Regenesis methode alleen die hoeveelheid energie die nodig is om de eigen balans te herscheppen.
Omdat Regenesis ook de effectiviteit van andere behandelingen versterkt, kan het uitstekend in combinatie toegepast worden.

Wilt u verandering ervaren?

Ik help u zodat u zich zo goed mogelijk kunt voelen.

Wees welkom in mijn Praktijk In balans

Joa de Vroomen

Meer informatie: www.praktijk-in-balans.nl

Een bijdrage van Joa de Vroomenregenesis, zelfhelend vermogen, balans, voornemen tot verandering