Home » Nieuws » Gezond en stabiel met qigong oefeningen
Gezond en stabiel met Qigong oefeningen

Gezond en stabiel met Qigong oefeningen

Stabiel en gezond worden met de simpele, zachte meditatieve oefeningen van Spring Forest Qigong – door Froukje Buma. 
 -korting van €35,- voor lezers van dit nieuwsartikel-

In 1989 bezocht ik een magnetiseur omdat ik had gehoord dat hij kon helpen bij klachten van hoofdpijn en migraine. Deze zag allerlei scheuren en flarden in mijn energieveld. Geen wonder dat het mij niet lukte stabiel en in mijn eigen energie te blijven!

Vier jaar later begon mijn spirituele pad met de cursus Awakening your Light Body. Mijn energieveld herstelde zich en werd gevuld met spiritueel licht. Dit bracht enorm veel meer stabiliteit in mij en in mijn leven. Ik bleef echter gevoelig voor energie van anderen. Van de gidsen en meesters met wie ik begon te werken in het helen van mezelf en anderen, begreep ik dat mijn energieveld nou eenmaal erg transparant is. Er komt makkelijk iets binnen en er gaat ook makkelijk iets uit.

Een aantal jaren geleden ontdekte ik de zachte maar zeer krachtige oefeningen van Spring Forest Qigong, oefeningen die ontwikkeld zijn door qigong meester Chunyi Lin die zichzelf hiermee genas van zeer ernstige fysieke klachten en een suïcidale depressie. Met behulp van zijn methode hebben veel mensen over de hele wereld zichzelf geheeld van medisch gezien soms ongeneeslijke ziektes zoals kanker, longziektes en aids. 

Bij mij leidde het doen van deze zeer prettige oefeningen tot een verdere heling van fysieke klachten. Ik werd flexibeler en kan nu naar de sportschool, dit na ernstige chronische nek en schouderklachten. Daarnaast helpen de oefeningen mij enorm om stabiel en in balans te zijn. Ik merk het echt als ik de oefeningen ’s morgens niet doe. 

Ook mijn curisten ervaren de helende werking 

“Door het doen van de oefeningen (en toepassen van de andere healing technieken uit Froukje ’s opleiding) heb ik mezelf geheeld van astma. Mijn longen en hart voelen zoveel ruimer! Mijn hooikoortsallergie is ook heel veel verbeterd. Ik gebruik helemaal geen medicijnen meer.”

“Ik doe de oefeningen nu elke dag en het is echt heerlijk: zoveel stroming en welbevinden!”

“Met het toepassen van de simpele healing techniek heb ik mijn ganglion bij mijn pols weg gekregen. Ik heb er helemaal geen last meer van en kan gelukkig weer sporten.”

“Mijn hoofdpijn is helemaal verdwenen na het toepassen van de healing technieken op mijn hoofd en longen.”

Wil jij dit ook ervaren? 

Ik heb wekelijks op donderdagochtenden een oefengroep in Vledderveen.

Op zondag 19 maart geef ik een cursusdag in Dalfsen
Op deze dag doen we alle oefeningen van level 1. Je leert meer over de achtergrond van deze methode en de belangrijkste principes. Je maakt een begin met het detecteren van blokkades. Daarnaast doen we een meditatie die ook helpt om de kanalen/meridianen te openen. Je leert een hele effectieve simpele healing techniek die je kunt gebruiken voor jezelf en anderen.

Meer informatie over individuele sessies, groepscursussen en cursusvakanties is ook te vinden op: www.israna.nl

Een bijdrage van Froukje Bumastabiliteit, meditatieve oefeningen, spring forest qigong, helen, healing, chronische klachten, meridianen