Home » Nieuws » Water
Drinkwater in onze regio

Drinkwater in onze regio

Betrouwbaar drinkwater

Nederland staat in de wereld bekend voor het goede drinkwater dat geleverd wordt: altijd bacteriologisch betrouwbaar water en geen chloor in het drinkwater, zoals dat in het buitenland vaak wel het geval is. Wij vinden het heel gewoon dat het drinkwater 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar is. In ons gebied draagt Vitens zorg voor de drinkwatervoorziening. 
Ons water hoeft niet gefilterd te worden. We kunnen ons kraanwater gewoon goed drinken. Wel is het verstandig om na een vakantie een minuut lang al je kranen te laten lopen voordat je het water drinkt.

Water is een heel bijzondere stof
Ten opzichte van andere stoffen wijkt het gedrag van water op meer dan 70 aspecten af. Niet voor niets is de eerste vraag op buitenaardse missies: is er ook water? Want zonder water is geen leven mogelijk.

Emoto 1943-2014
Vanaf de jaren 90 heeft Masaru Emoto allerlei soorten water ingevroren. De kristallen die daarbij ontstonden, fotografeerde hij. Hij ontdekte dat vervuild water geen of slechte kristalvorming liet zien en schoon water hele mooie kristalfoto’s opleverde. Hij ging water blootstellen aan verschillende soorten muziek en maakte vervolgens kristalfoto’s. Hij ontdekte dat klassieke harmonische muziek hele mooie kristalfoto’s opleverde en disharmonische muziek verwrongen, lelijke kristallen.
Ook afbeeldingen en woorden plakte hij op flesjes water, waarvan hij dan later dit water invroor en kristalfoto’s maakte. Wat bleek: ook dit beïnvloedde de kristalvorming. Eén van zijn bekende uitspraken is dan ook: ”water heeft een geheugen”. Veel van zijn boeken werden bestsellers.

Positieve intenties
Emoto ontdekte ook dat door positieve intenties water positief beïnvloed kan worden. En dat is goed nieuws voor ons, want dat kunnen wij allemaal zelf ook. Ga maar eens rustig zitten als je een glas water hebt ingeschonken. Houd je hand boven het water en zend positieve gedachten zoals liefde en dankbaarheid uit naar je water, je zult merken dat dit de smaak ten goede komt. De energetische kwaliteit van water is radiësthetisch te meten. Het effect van positieve intenties op het water, kan ik dan ook snel en reproduceerbaar meten. Het werkt echt!

Water vitaliseren
Veel mensen willen het water nadat het bij ze thuis binnen gekomen is, nog verder opwaarderen door het plaatsen van een vitaliser. Dat is een apparaat dat de energetische kwaliteit van het water verhoogt en negatieve informatie neutraliseert. Dit kan nuttig zijn als het inkomende water energetisch verontreinigd is, doordat de waterleiding onder de grond binnen het invloedsgebied ligt van riolering, elektriciteitsleidingen of andere kabels, en het water daardoor negatieve informatie in zich heeft opgeslagen.

Er zijn veel methoden om je water te vitaliseren. Sommige mensen gebruiken er edelstenen voor, een Britakan of kiezen voor één van de vele vitalisers die er op de markt zijn. Ook met krachtsymbolen om de waterleiding of met de Ring of Harmony kun je je eigen drinkwater goed en gemakkelijk opwaarderen. Wil je hier meer van weten, luister naar mijn verhaal hieronder of bekijk andere filmpjes op mijn website www.vortexvitalis.nl , bel me op of woon een keer een lezing van mij bij.

Ik wens je van harte zuiver drinkwater toe.

Frank Silvis, Vortex Vitalis

Een bijdrage van Janet van der Molen