Home » Nieuws » Energie in beweging
Energie in beweging

Energie in beweging

Gratis introductieworkshops opleiding Healing vanuit het universele licht 
11 juni en 3 september, online te beluisteren op 21 juni en 5 september

De opleiding Healing vanuit het universele licht draait in wezen om beweging, het in stroming brengen van energie. Alles is een vorm van energie. Een rots, een bloem, een ster, het menselijk lichaam en natuurlijk ook het aura; het zijn allemaal vormen van energie. Als de energieën in en om je lichaam stromen en in beweging zijn, ben je gezond en heb je een gevoel van welbevinden; als de energiestroom stagneert en er blokkades ontstaan, krijg je fysieke en emotionele klachten. Je kunt dit vergelijken met de stroming is een rivier: zolang het water vrij stroomt is het leven in de rivier gezond, zodra de stroming geblokkeerd raakt, ontstaan ziektes. Blokkades in en rondom het menselijk lichaam hebben verschillende mogelijke oorzaken, onder andere vastzittende emoties, fysieke en emotionele trauma's en vervuiling van het lichaam.

Je kunt leren jezelf te healen en ook anderen daarbij te helpen door die stroming, deze beweging weer op gang te brengen. In de opleiding leer je hiervoor veel verschillende methodes en technieken.

Ik ben psycholoog, healer en spiritueel leraar, en ik zie het als mijn missie anderen te helpen zichzelf te healen en healer te worden. Ik heb zelf ervaren hoe het is om ziek te zijn en pijn te hebben. Door mijn verbinding met gidsen en meesters heb ik mijzelf genezen van onder andere chronische nekklachten en vermoeidheid, een te snel werkende schildklier en een depressie. Ik leerde weer beweging te brengen in gestagneerde emotionele en fysieke energie. Ik deed dit onder andere door werken met hoge lichtfrequenties, visualisatie en sessies houden met teams van lichtwezens. In mijn opleiding combineer ik dit alles met Spring Forest Qigong. Deze laatste zachte en toch heel krachtige helende bewegingen en healingsmethode kwam de laatste jaren op mijn pad, completeerde voor mij het geheel en bracht mij verdere healing.
Op 28 mei geef ik weer een losse dag met deze qigong oefeningen.
Het geven van de opleiding heeft mijn hart en enthousiasme!

In de opleiding leer je om zelfstandig healings te geven voor tal van klachten variërend van verkoudheid tot depressie en kanker. Aan het eind beschik je over een waaier van methodes en technieken. Je hebt jezelf diepgaand geheald en gereinigd op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je bent in staat het universele licht op gerichte en efficiënte wijze te gebruiken om anderen te healen. Alle vaardigheden om een eigen healingpraktijk te kunnen starten heb je in huis. Wanneer je al gevorderd bent, hebben je healingvaardigheden meer kracht en precisie gekregen. Je bent beter afgestemd op je werkelijke zelf en je lichtbegeleider.

Enkele ervaringen van de opleiding Healing:

  • “Je komt in een prachtig groeiproces terecht en krijgt heel veel handvaten om een goede healer te zijn.”
  • “Mijn astmamedicijnen heb ik langzaam kunnen afbouwen. Deze had ik 18 jaar gebruikt. Nu heb ik ze niet meer nodig!”
  • “Froukje is een goede en veilige leraar. Haar gevoel voor humor vind ik heel prettig

Meer informatie over cursusdagen, introductieworkshops, opleiding voor spring forest qigong en jezelf healen is ook te vinden op: www.israna.nl

Een bijdrage van Froukje Bumaopleiding, workshops, healing, spring forest, qigong, energie, stromen, stroming, beweging, gezondheidsklachten