Home » Nieuws » Wordt de vlinder die je bent
Wordt de vlinder die je bent

Wordt de vlinder die je bent

In de workshop Jezelf helen met licht op 24 september en 8 oktober deel ik graag de krachtige methodes die mij hebben geholpen op mijn pad naar “het vrije vlinder zijn”. Uitleg, meditaties en oefeningen wisselen elkaar daarbij af. Deze workshop is los te volgen maar vormt tevens de eerste module van de opleiding Healing vanuit het universele licht, waarin je leert jezelf te helen en healer te worden. Op 3 september geef ik een open les om 13.30 in Dalfsen. 

Zo’n twintig jaar geleden voelde ik me niet bepaald een vlinder, eerder een rups die zich voorzichtig moest voortbewegen. Ik had ernstige pijnklachten van nek en schouders en een te snel werkende schildklier. Verder had ik van kinds af aan al te kampen met migraines, spanningshoofdpijn en diverse allergieën.

In 1993 ben ik een spiritueel pad opgegaan. Door op een spirituele manier te leren aankijken tegen mijn klachten en het ontdekken van andere behandelmethodes kreeg ik hoop en vond ik eindelijk manieren om mezelf echt te genezen. Het heeft mij in vele opzichten gered. Al vrij snel daarna heb ik alle medicatie weggedaan, behalve die voor de schildklier.

Ik leerde te werken met licht, liefde, meditaties en het contact met mijn ziel, waardoor een aantal van mijn klachten, zoals spanningshoofdpijn, slapeloosheid en obstipatie, vanzelf oplosten. Ook leerde ik vanuit het contact met mijn ziel wat ik van de klachten kon leren en hoe ik er anders tegen aan kon kijken.

In die tijd kregen mijn man en ik contact met gidsen en meesters die mij gingen begeleiden in het aanpakken van mijn klachten. Door de informatie die zij mij gaven werd mij duidelijk hoe ik mezelf stapsgewijze kon helen.

Inmiddels voel ik mij een vrij en gezonde vlinder. Er blijven fysieke en emotionele zaken die om mijn aandacht vragen maar het is niet te vergelijken met mijn rupstoestand van twintig jaar geleden.

In de workshop Jezelf helen met licht leer je hoe je jezelf kunt bevrijden van oude pijnlagen en je “je rupslichaam” kunt achterlaten zodat je "de vlinder" wordt die je in werkelijkheid bent.

Gratis open les opleiding Healing vanuit het universele licht:
3 september 13.30 – 16.00 uur, Middenweg 4, Dalfsen.
Jezelf helen met licht: 24 september en 8 oktober in Dalfsen

Froukje Buma is psycholoog, healer en spiritueel leraar. Zij organiseert introductieworkshops van haar opleiding Healing vanuit het universele licht. De eerste twee dagen van de opleiding, de workshop Jezelf helen met licht, zijn ook los van de opleiding te volgen. Lees in de agenda meer over de workshop(s) en over de opleiding van Froukje Buma, Israna

Opleidingscentrum: Israna 

Een bijdrage van Froukje Bumavlinder, vrijheid, gezondheid, bevrijding, pijnlagen, helen, healing, universele licht