Home » Nieuws » Positief denken met je lichtlichaam
Positief denken met je lichtlichaam

Positief denken met je lichtlichaam

Zoete en positieve gedachten door de cursus Awakening your Light Body

Wie kent het niet, een toestand waarin het je maar niet lukt om positief te denken. Je wilt wel anders maar het gaat niet. Ik noem dat “in een energie zitten”. Dat wil zeggen dat de toestand van je energieveld vernauwd is met als gevolg gevoelens van somberheid, angst of boosheid met de daarbij behorende gedachten. Sommige mensen zitten daar bijna voortdurend in, anderen af en toe. 

Hoe kan je dat veranderen? Als negatief denken voortkomt uit een vernauwd energieveld, zal je iets moeten doen om hier weer meer ruimte in te creëren. 

Op zoek naar positieve gedachten?

Awakening your Light Body!

De schrijver van de bestseller 'Living with Joy', Sanaya Roman,  heeft samen met Duane Packer een methode ontwikkeld waar wij al twintig jaar mee werken. In de cursus "Awakening your Light Body" creëer je heel makkelijk de ruimte die je nodig hebt om te veranderen:  je opent je voor krachtige klanken en energieën en licht met een hoge frequentie. Deze beginnen de blokkades in je lichaam en energieveld op te lossen waardoor er ruimte ontstaat, ruimte voor positieve gevoelens en voor hogere gedachten. Dat gaat helemaal vanzelf. Het enige wat je hoeft te doen is je ervoor te openen. Wij brengen deze klanken en energieën in de ruimte en jij gaat ermee resoneren. Dit brengt dan die verruiming in je energieveld. 

Awakening your Light Body kun je leren. Het is niet zomaar een cursus, maar een spiritueel pad waardoor je leert in vreugde en in liefde te leven vanuit je hoogste potentieel. In het proces van het ontwaken van je light body lossen angst, verdriet en oude pijn op in het licht. Je relaties worden beter en je gaat meer leven vanuit je hart.

Je lichtlichaam is een veel ruimer energieveld.

Je kunt jouw lichtlichaam laten ontwaken in 6 stappen. Wij noemen ze modules.

  • Modules 1 en 2 zijn vooral gericht op het krijgen van een stabielere basis en het verruimen van je emotionele energieveld. 
  • In module 3 werken we speciaal met het mentale lichaam waardoor je als vanzelf zoete en positieve gedachten krijgt. 
  • In module 4 integreer je het voorafgaande zodat je hele energieveld in harmonie wordt gebracht. 
  • Na de voorbereiding volgen modules 5 en 6 waarin je je lichtlichaam doet ontwaken. Je lichtlichaam is een veel ruimer energieveld. Hierdoor krijgt het licht van je ziel veel meer ruimte om in en door je heen te stralen. 

Gevolgen hiervan zijn onder andere: het ontdekken van je levensdoel en meer liefde, vreugde en innerlijke rust.

In onze cursus werken we met klanken en hoge energiefrequenties die leiden tot een grote schoonmaak van je energieveld onder andere van je mentale lichaam. Minder mooie gedachten lossen vanzelf op en maken plaats voor de hoge zoete gedachten van je ziel.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de gratis open les (link) om alvast te proeven hoe jij jouw eigen light body kunt laten ontwaken. Tijdens de open les geven we uitleg en doen we twee meditaties zodat je zelf kunt ervaren wat het je doet. 

Op 9 december geven Froukje Buma en Jeroen Kuyper van Israna lichtcentrum  een gratis open les van de cursus Awakening your Light Body van 13.30 tot 16.00 uur in Dalfsen (link). 
De les wordt in verkorte vorm via internet uitgezonden op woensdag 20 december. 

Meedoen? Elke module bestaat uit 1 cursusdag. Daarna oefen je het geleerde thuis met de meditaties op cd’s. Dit is belangrijk voor het optimaliseren van de werking van de klanken en energieën.

Meer informatie: Israna

Een bijdrage van Froukje Bumaawakening your light body, positieve energie, lichtenergie, lichtlichaam, ziel