Home » Nieuws » Beurs bewust en duurzaam leven
Beurs Bewust en Duurzaam Leven

Beurs Bewust en Duurzaam Leven

Binnenkort is het zo ver! Op 13 Januari 2018 is iedereen van harte welkom in Stad & Esch te Meppel. Tussen 11 en 16 uur kan de beurs Bewust en Duurzaam Leven gratis bezocht worden.

Standhouders waar je kennis mee kunt maken

Programma workshops en lezingen

 

Beleven - Proeven - Ervaren

Beurs impressie Bewust MeppelIn opvolging op eerdere jaren hoopt de organisatie ook nu weer op veel bezoekers en een geweldige sfeer. .
Er is een doorlopende agenda met activiteiten, groepslessen, cursussen en workshops.
Ontdek meer over welzijn en gezondheid, bewust leven, fair-trade, biologisch-dynamisch, innovaties van duurzame en solidaire initiatieven op de Beurs Bewust en Duurzaam Leven.

Het netwerk van Bewust Steenwijk en Bewust Meppel treedt gezamenlijk op tijdens deze beursdag. In het netwerk zit veel expertise. Ruim 140 professionals in regio Steenwijkerland en Meppel werken aan gezondheid; fysiek - sociaal - emotioneel, vanuit een holistische visie op de mens. Zij zijn goed opgeleid in hun vakgebied en nemen de tijd voor hun cliënt. Zij dragen bij aan natuurlijke gezondheid vanuit persoonlijke veerkracht en behoud van regie. Zo bieden zij waardevolle aanvullende zorg.

De deelnemers stimuleren het gebruik van onze natuurlijke bronnen. Daarbij kun je denken aan onze eigen natuurlijke kracht, lichamelijke en geestelijke bewustwording, alternatieve behandelwijzen, maar ook aan ons handelen in de wereld en de impact daarvan op onze energiebronnen en ons totale welzijn. Daarom is er ook aandacht voor lokale en circulaire economie, duurzame ondernemers (energie, duurzame materialen, hergebruik, innovatie). Wij verwelkomen organisaties die zich inzetten voor een gezonde, duurzame en solidaire wereld waar iedereen telt!

Op deze beursdag laten we de mensen kennismaken met al het moois wat je hier, in de regio Steenwijk en Meppel, kunt halen op gebied van bewust en duurzaam leven. Er zijn allerlei vormen van therapie, leefstijl, coaching, communicatie, (ouder-kind) relatie, mindulness en ook bewegingsleer. Er is een doorlopende agenda met activiteiten, groepslessen, cursussen en workshops. Verder bieden de standhouders informatie aan in hun kramen, via lezingen, mini-consulten, en optioneel eigen kennismakingsacties.

De beurs is voor alle leeftijden; kinderen, jongeren en volwassenen. Vind inspiratie op de verschillende pleinen die worden ingericht voor de aandachtsgebieden Massage, Bewust Leven, Food, Duurzaam Leven, Ouder- en Kind, Mindfullness- en Yoga, en natuurlijk Gezondheid.

Kijk via deze link welke deelnemers u kunt bezoeken op de beurs. Of kom langs en kom het zelf beleven, proeven, ervaren!

Iets voor u?
Voel je welkom !

Beurs: Bewust en Duurzaam Leven
Datum en tijd: Zaterdag 13 Januari 2018, 11 - 16 uur
Locatie: Stad & Esch, Meppel (vlakbij NS station)
Gratis toegang
Gratis parkeergelegenheid

Wij hopen u te zien!

Met vriendelijke groet,
Bewust Steenwijk
Bewust Meppel
Karah - training, coaching en healing
Ekoplaza
en andere bewuste en duurzame collega's

Foto's: impressie van voorgaande beurzen, eigendom Bewust Meppel

Een bijdrage van Karin van de Brakebeurs, bewust en duurzaam leven, activiteiten, workshops, mini consult, welzijn en gezondheid, bewust leven, fair-trade, biologisch-dynamisch, innovaties van duurzame en solidaire initiatieven, van therapie, leefstijl, coaching, communicatie, (ouder-kind) relatie, mindulness, bewegingsleer, food, massage