Home » Nieuws » Yoga perspectieven
Yoga Perspectieven

Yoga Perspectieven

Het afgelopen jaar heeft voor mij in het teken gestaan van grote veranderingen. Zo zijn we verhuisd en is na een grote verbouwing mijn wens voor een eigen yoga studio werkelijkheid geworden. Onder toeziend oog van ruim 100 jaar oude gebinten is het heerlijk om yogahoudingen en ontspanning te ervaren. Rust en licht zorgen voor een optimale sfeer.

Naast de yogalessen heb ik een parttime baan, waarvan in het voorjaar duidelijk werd dat deze in 2018 niet voortgezet kan worden. Heel erg jammer, want ik deed het altijd met veel plezier, maar het geeft me nu ook ruimte om een nieuwe invulling aan mijn tijd te geven. Zo zal ik vanaf begin 2018 ook Power Yoga gaan geven, maar voordat het zo ver is, sluit ik 2017 af met ontspannende Yoga en Life muziek. Harmke Seinen zal prachtige, rustige muzikale klanken door de ruimte laten gaan, afgewisseld met zachte yoga, ontspanning en bezinning.

Inschrijven voor Yoga en Life muziek: ga naar de agenda

Inschrijven voor mijn yogalessen / Power Yoga: ga naar de groepslessen

Opgeven kan ook via www.yoga-les.nl 

Ik hoop en wens dat een ieder die te maken krijgt met (onverwachte) veranderingen, deze kan volgen zodat er ruimte komt voor nieuwe perspectieven.


Met groet,

Rita Vos     Yoga Samtosha

Een bijdrage van Rita Vosyogastudio, power yoga, yoga en life muziek