Home » Nieuws » Hoog sensitiviteit energie
Hoog sensitiviteit & Energie

Hoog sensitiviteit & Energie

Herken jij jezelf hierin?

  • Hooggevoelig,
  • Verliest jezelf in deze wereld,
  • Spiritueel geïnteresseerd,
  • Je zoekt verdieping in jezelf.

Wil je leren omgaan met jouw hoog sensitiviteit en die "vreemde energieën"?

Bij Yin Yoga Sound hebben we de 3-daagse verdiepingscursus Hoog-Sensitiviteit & Energie ontwikkeld.

In deze cursus leer je jouw eigen energie kennen waardoor je steeds bewuster wordt: Wat is van mij en wat is van de ander? in drie thema's (auraveld, chakra's & meridianen) maak je kennis met je gevoel. Je krijgt simpele technieken aangereikt waarmee je jezelf sterker maakt in je eigen energie. Door deze technieken op andere toe te passen leer je omgaan met "vreemde energieën". Kortom een prachtige basis om bewust te worden wie je bent.  

Deze prachtige recensie kregen we nav Nelleke die 2 dagen volgde van de 3 daagse cursus Hoog-Sensitiviteit & Energie, die vanaf zondag 11 februari 2018 weer start:

" Afgelopen jaar hard aan mezelf gewerkt en hierdoor een eind gekomen met handvatten van verschillende (mooie) mensen. Eén van die mensen gaf aan dat ik hoogsensitief/ hooggevoelig ben. Voor mij een puzzelstukje dat op de juiste plaats viel. Maar ja, nu nog verder. Want een bevestiging van wat je eigenlijk al weet is leuk, maar daarmee kom je nog niet verder. Mijn blik was in die periode al een paar keer op een workshop gevallen, drie dagen met drie verschillende maar toch bij elkaar horende thema’s. En Manon, die deze workshop geeft, die kende ik ook nog van eerder. Toch heeft het enige tijd geduurd voor ik de stap durfde te zetten: het pingpong effect tussen hoofd en gevoel. Uiteindelijk heb ik toch mijn gevoel gevolgd, en wat is dat een verrijking geweest. Je eigen energie kunnen aanvoelen, je eigen energie kunnen vasthouden en ook anderen kunnen helpen om goed in hun energieveld te zijn. Ik voelde me zelfverzekerder worden, en krachtiger. Ik durf meer mezelf te zijn. Het was ook de fijne groep, met gelijkgestemden. Allen met een eigen intentie, een eigen doel, en ruimdenkende mensen. En dit maakte het proces wat we allen doormaakten, onder de liefdevolle begeleiding van Manon en Eelco, tot een eigen persoonlijke ontwikkeling. Dit is wat ik jaren heb gemist: het volgen van je gevoel (die het nooit mis heeft) en het behouden van je eigen energie. Want er zijn genoeg mensen die energie van je willen snoepen. Niet allen met een negatieve intentie, maar gewoon omdat zij die energie weer nodig hebben (is mijn beleving).

Ik ben Manon en Eelco enorm dankbaar voor de kans die ze mij hebben gegeven en mij de persoonlijke ontwikkeling hebben geboden die ik heb doorgemaakt. Ik ben geïnspireerd geraakt door ze, en ga zeker verder met mijn persoonlijke ontwikkeling. Zodat ik mezelf nog meer leer liefhebben, maar deze liefde ook kan overdragen op de mensen om mij heen. En hopelijk wordt hierdoor de wereld een stukje beter (al is het maar een klein stukje, want alle kleine beetjes helpen, nietwaar?!). "

 

Wil je meedoen of meer info?

Informeer bij Manon Lemkes - Yin Yoga Sound www.yinyogasound.nl

Tip: kijk voor meer lessen van Yin Yoga Sound in de agenda of groepslessen

Een bijdrage van Manon Lemkeshooggevoelig, hoogsensitief, hoog sensitiviteit, energie, energieveld, yin yoga, yin yoga sound