Home » Nieuws » Verwenweek in spanje of portugal
Verwenweek in Spanje of Portugal

Verwenweek in Spanje of Portugal

Stel jij jezelf wel eens de vraag:

  • Waarom doe ik wat ik doe?

  • Wat wil ik bereiken?

  • Waar krijg ik energie van?

  • Hoe krijg ik meer ruimte voor mezelf?

Soms heb je even wat tijd nodig om de verdieping op te zoeken. Tijd waarin je interessante inzichten kunt verkrijgen in jouw eigen leven. Wil jij er eens tussentijd om echt tijd voor jezelf te nemen? Stel je prijs op begeleiding die jou helpt om in de verdieping te komen?

Er zijn twee aanbieders die jou kunnen helpen.

Yoga retreat Malaga

Yin Yoga Sound organiseert een 5-daagse retreat waarbij je heerlijk verwend wordt en de tijd hebt om even tot jezelf te komen.

Een ware "Reis naar jezelf"

19 t/m 23 mei 2018

Ga je met Yin Yoga Sound en Lichtbron mee op reis? Even vijf dagen helemaal voor jezelf? Zoek je verdieping in jezelf en wil je jezelf een cadeau geven? Ga dan mee naar het retreat! Yoga, massage (Atlantismassage), coaching & muziek staan centraal. Inbegrepen zijn:

  • Heerlijk genieten van yoga op het dakterras van Manon

  • muziek van Eelco de Vries

  • en een bijzondere Atlantis Massage van Angelique Hekkers

Tijdens deze reis begeleiden Eelco de Vries, Angelique Hekkers en Manon Lemkes elk met hun eigen expertise naar jezelf. En het is niet zo dat het één los staat van de ander. Doordat we elkaar al 10 jaar kennen, is er een samenwerking ontstaan die naadloos in elkaar overvloeit. Deze samenwerking heeft als gezamenlijk doel: je laten afreizen naar jezelf. We stemmen ons af op elkaar en op jou, zodat we je zo goed mogelijk kunnen begeleiden tijdens deze retreat. Door de combinatie van yoga, Atlantis massage, coaching & muziek worden de verschillende onderdelen een geheel, waardoor het elkaar aanvult en versterkt. Hierdoor ga je ook echt de diepte in! Je komt met een koffer vol bewustwordingen en ontspanning weer thuis.

Het mooie retreat is gevestigd op een berg in Alora, een klein Spaans dorpje op zo’n 30 kilometer van Malaga. Op het landgoed van 7,5 hectare groeien amandel- en olijfbomen. je heb een prachtig uitzicht over de vallei. Het enige dat je hoort zijn de bellen van de berggeiten die er lopen, en de krekels die er zijn. De rust die daar is, valt als een deken over je heen. Je komt automatisch al in meditatie.

Het Yoga retreat in Malaga is een kleinschalig retreat met max. 10 mensen. Er zal tijdens dit retreat een Spaanse kok aanwezig zijn die drie keer per dag ons eten verzorgd; licht, lekker en gezond. Mocht je van het retreat af willen, er is genoeg te doen in de omgeving. Zoals de prachtige stad Malaga, de meren, de natuurlijke kloof, het gebergte, het pittoreske dorp.

Yoga (met muziek) staat dagelijks op het programma. Verder kun je zelf je tijd inplannen voor jezelf op het retreat, een uitstapje, een Atlantis massage, coaching. Verdieping en ontspanning worden voortdurend afgewisseld.

Wil je meer weten? Vraag om de uitgebreide folder die de organisatie voor je klaar heeft liggen. Eelco, Manon & Angelique hopen je te ontmoeten in het mooie Malaga.

Aanbieder: YinYogaSound


 


 

Spirituele week Portugal

Israna organiseert een mooie week, waarbij je kunt genieten van een heerlijke vakantie en tijd kunt nemen om eens stil te staan bij jezelf.

De kracht van liefde en devotie

31 maart – 7 april 2018

Gun jezelf een hele week er even uit op een prachtige plek in de heuvels bij Loulé in de Algarve, 20 minuten rijden van het strand en de zee. Veel hoge meesters raden aan je terug te trekken uit de gewone wereld al is het maar een week per jaar om stil te staan bij jezelf, uit te rusten en spiritueel te groeien.

Waar sta ik in mijn leven? Waar doe ik het voor? Waar wil ik naartoe? Hoe kan ik me openen voor het hoogste geluk? Zijn goddelijk ervaringen voor mij weggelegd en hoe kan ik ze bereiken?

In deze week krijg je de antwoorden van binnenuit. Je vindt de diepe stilte en vreugde van binnen en je maakt een sprong in je groei door een grote verdere opening van je hart. In de geleide meditaties werk je aan je eigen thema’s en situaties in je leven waarbij je steeds nagaat wat je zou willen loslaten en wat je wilt creëren. We brengen daarbij verschillende levensgebieden in de aandacht zoals wonen en leefstijl, werken/levensdoel, relaties en spirituele groei. We wisselen dit af met oefeningen, swingen en het zingen van mantra's. ’s Morgens doen we Spring Forest Qigong oefeningen: eenvoudige en meditatief. Ze zijn zacht maar ook zeer krachtig en helpen je bij healing, balans en zuivering.

In deze week combineer je een heerlijke vakantie aan de zonnige zuidkust van Portugal met een krachtige transformerende spirituele cursus. Het spirituele centrum Monte na Luz in de Algarve is een prachtige plek voor een retraite om diep in jezelf te gaan. Het ligt in de heuvels vlakbij Loulé en heeft een prachtige meditatiezaal, restaurant, zwembad en kleine huisjes verspreid over het terrein. Twee keer per week kan je met taxi’s naar het prachtige strand gaan. Er is ruim tijd om te genieten van wandelingen in de heuvels, het prachtige strand en het gezellige oude stadje Loulé. De mooie natuur, het heerlijke vegetarische eten en de zuivere energie van de Algarve dragen eraan bij om niet alleen een mooie cursusweek te hebben, maar ook een heerlijke ontspannen vakantie. Er is voldoende ruimte in het programma om van dit alles te genieten.

Ervaring van een cursist: Het is nu voor de vijfde keer dat ik een cursusweek heb gedaan en het was weer fantastisch! De mooie plek, het land, alles werkte mee om diep in mijzelf te zakken en heeeele mooie dingen te mogen ervaren. De veilige bedding die Froukje en Jeroen aanbieden helpt enorm om diep in jezelf te zakken oude emoties los te laten, en langzaam de nieuwe wereld in te stappen! -Janneke-
 

Is je belangstelling gewekt? Wil je met Israna het avontuur aangaan om deze bijzondere reis naar binnen te maken? Wil je je werkelijk openstellen waardoor de sprong in je groei groot kan zijn? Geef je dan op en ga mee met Froukje en Jeroen.

Aanbieder: Israna


Goede reis

Ga je op reis? We wensen je een heerlijke vakantie, met heerlijke verwenmomenten, mooie inzichten en goede energie!

Een bijdrage van Karin van de Brake