Home » Nieuws » Leer jezelf kennen als energie
Leer jezelf kennen als energie

Leer jezelf kennen als energie

Alles is energie. Een boom, een bloem, een ster en een rots – het zijn allemaal vormen van energie. Ook jij bent energie met je fysieke lichaam en je energieveld. Als de energie in jou stroomt en beweegt, ben je gezond en gelukkig. Bijna iedereen heeft echter blokkades die deze stroming belemmeren en leiden tot fysieke, emotionele en mentale klachten.

Stralend licht naar jezelf brengen

In Awakening your Light Body leer je jezelf kennen en onderscheiden als energie. Als je jezelf leert kennen als energie, ga je die energie beïnvloeden en in stroming brengen. We doen dat in meditaties waarin wij klanken maken en jij en jouw energieveld daarmee gaan resoneren. Daarbij leer je tien nieuwe energiecentra kennen. Energiecentra zijn enigszins vergelijkbaar met de chakra’s maar van een hogere vibratie en dichter bij je ziel. Door de trilling en hoge vibratie van de klanken en energiecentra lossen blokkade en oude pijn op. 

Als vanzelf laat je steeds meer licht toe in je fysieke lichaam en energieveld. Je verruimt en komt in diepe meditatieve staten. In je leven begint van alles te veranderen door jouw eigen toenemende stralende licht: de wereld on je heen begint dit naar jou te reflecteren. 

Energie naar situaties brengen

Je leert met situaties en projecten in je leven te werken als energie. Je gaat deze als zodanig zien en  ervaren. Door de energie in meditatie in stroming te brengen en te harmoniseren veranderen deze situaties. Alles wordt harmonieuzer en passender bij wie je werkelijk bent.

Zo zijn er bij alle centra praktische toepassingen voor je dagelijkse leven: het keelcentrum helpt je je keel te openen, je meer te uiten, je waarheid te spreken en je emoties toe te laten; het basiscentrum helpt je voor de stroming naar beneden en opent het hele gebied van je bekken. Je leert hoe je dit centrum meer kunt openen: je laat dan meer energie van je omgeving toe. Dat doe je bijvoorbeeld als je in de natuur bent. Zo leer je ook om het juist meer te sluiten op plaatsen waar je voorheen uit je energie raakte omdat je teveel van de omgeving opnam.

Een ander voorbeeld is het hartcentrum. Hierbij krijg je een beeld van een draaiende energie en een klank. Je kunt dit centrum dan zelf activeren. Hierdoor gaat je hart meer open. Daarnaast gebruik je het hartcentrum bijvoorbeeld voor het helen van relaties en voor het helen van je eigen fysieke en emotionele pijn. 

Bij elk energiecentrum hoort een beeld en uitleg over de werking. Dit leer je te onderscheiden en toepassen in de cursus Awakening your Light Body. Je volgt de cursus individueel, thuis met opnames van de meditaties en schriftelijke uitleg. Er is begeleiding via e-mail. Je kunt starten met de cursus wanneer je wilt en deze in je eigen tempo volgen.

Ervaring van een cursiste - Awakening your Light Body

" Ik merk dat er veel veranderd is de afgelopen maanden. Ik kan me plotseling intens gelukkig voelen zonder dat daar in mijn omgeving aanleiding voor is. Mijn leven is de laatste maanden erg rustig en in evenwicht. Alles wat er gebeurt stroomt en klopt. Mijn leven wordt voelbaar lichter en makkelijker. Contacten met anderen lijken soepeler te verlopen en ik kan zonder strijd aangeven wat ik wil of nodig heb voor mezelf of voor mijn zoon. Ik kan beter onderscheiden wat van mij is en wat bij de ander hoort. Ook kan ik dingen veel beter bij de ander laten als het niet bij mij hoort. Ik heb meer vertrouwen in het leven. Ik voel meer liefde stromen voor mezelf en anderen. Ik begin steeds meer waar te nemen bij de ander, zowel non verbaal als energetisch. En mijn levensdoel wordt voor mij steeds zichtbaarder en begint zich te manifesteren.

Nieuwsgierig geworden?

Kom naar de introductieworkshop op 10 februari in Zorgboerderij Landjuweel de Hoeven, Middenweg 4 in Dalfsen. We geven uitleg en doen twee meditaties zodat je kunt ervaren of de cursus iets voor je is.

In de cursus Awakening your Light Body leer je jezelf kennen als energie en met alles op energieniveau te werken. Je leert tien nieuwe energiecentra kennen door middel van klanken en visualisatie. Je komt in diepe ruime meditatieve staten. Doordat jouw energieveld verandert, verandert je leven.
Introductieworkshop: zondag 10 februari 13.30 – 16.00 uur in Dalfsen.

Meer informatie:
kijk in de agenda of neem contact op met Israna 

Een bijdrage van Froukje Bumaenergie, licht, energiecentra, energiecentrum, awakening your light body, hartcentrum, keelcentrum, helen