Home » Nieuws » Leven vanuit de toon van je ziel
Leven vanuit de toon van je ziel

Leven vanuit de toon van je ziel

Muziek van de ziel, hoe kan je dat opvatten? Misschien letterlijk: muziek die je raakt tot in je ziel. Maar je zou ook kunnen zeggen: je ziel heeft een bepaalde vibratie, een toon, een hoge frequentie en dat is de muziek van je ziel.

Zoals wij het zien is de ziel een multidimensioneel wezen van licht dat jou gecreëerd heeft met bepaalde doelen. Je ziel zal voortdurend proberen je te helpen om die doelen te verwezenlijken en het pad van je ziel, zoals bedoeld, te bewandelen. Echter, soms raak je het spoor bijster door alle afleidingen, pijn en ongemak van het aardse leven.

 je ziel is al een en al vreugde en stralendheid. Je afstemmen op de tonen en frequenties van je ziel geeft jou vreugde. Als steun voor het afstemmen kan je instromen in de opleiding Spiritueel Wakker – stappen naar verlichting  waarin je leert te leven vanuit het licht en de liefde van je ziel. Je wordt wakker in het stralende licht dat je bent en gaat leven vanuit je hoogste potentieel. 

Afstemmen op de tonen en frequenties van je ziel brengt vreugde

In onze opleiding en in al ons werk is ons doel je terug te leiden naar je ziel: contact te maken met je ziel en het ruime licht van je ziel te worden. Dit licht van je ziel is hetzelfde als die hoge frequentie, die toon, die trilling. Het is de muziek van je ziel. Dit steeds meer te worden geeft vreugde en liefde en je leert je levensdoel kennen en van daaruit te leven. Door de hoge toon, de hoge vibratie van je ziel beginnen in dit licht oude, lagere frequenties van bijvoorbeeld angst en somberheid op te lossen. Je stralende licht, jouw toon, jouw muziek, worden hierdoor meer en meer zichtbaar en voelbaar. 
We werken onder andere met geleide meditaties, waarin we hoge frequenties, trillingen in de ruimte brengen en kirtan, zingen met hart en ziel.

Leer ook te leven vanuit de toon van je ziel

Een ervaring van een cursist:
De opleiding bij Israna is een van de beste keuzes in mijn leven. In de eerste plaats voel ik me veilig en kan ik mezelf zijn bij Jeroen en Froukje die de opleiding geven. Dit is voor mij een belangrijke voorwaarde om spiritueel te kunnen groeien. De opleiding bestaat uit verschillende modules die allemaal leiden naar hetzelfde doel maar via een andere lijn. Het doel zou je verlichting kunnen noemen. Die verschillende wegen versterken mijn spirituele groei enorm. Ik sta bewuster in het leven, kijk anders naar mijn omgeving, luister meer naar mijn lichaam. Ik heb daardoor meer compassie voor mezelf gekregen en dat vergemakkelijkt het weer om dit ook voor anderen te hebben. Ik leer de subtiele energieën te voelen en ermee om te gaan. Ik verander (niet altijd gemakkelijk) en mijn omgeving verandert mee. Mooier kan het toch niet!

Interesse gekregen?
Lees meer over de opleiding in de agenda of via Israna. Het is mogelijk in de opleiding in te stromen op 17 februari of 14 april. Als voorbereiding doe je dan thuis de opnames van de eerste dag(en).

Een bijdrage van Froukje Bumamuziek van de ziel, toon van de ziel, vibratie, frequenties, levensdoel, vreugde