Home » Nieuws » Cadeautjes voor jezelf
Cadeautjes voor jezelf

Cadeautjes voor jezelf

Elke maand stelt Bewust Meppel een thema centraal. We bieden actuele informatie en verwijzen we naar ondernemers die je iets te bieden hebben rond dit thema. Voor het thema van de maand december COACHING schreef Maud Stevers deze maand een blog.

Cadeautjes voor jezelf.

De decembermaand. Voor mij is het een maand van uitersten. De maand van ‘Sinterklaas Kapoentje’ en ‘O Dennenboom’. De maand van kaarsjes, lekker eten en gezelligheid. In deze maand kijken we terug naar de tijd die voorbij is ‘gevlogen’ en vooruit naar de tijd die komen gaat. Het is ook de maand van een volle agenda, verplichte bezoekjes en grote uitgaven.


Antwoorden
Moeten. Een woord wat veel terug blijft komen. ‘Ik moet nog even…’, vul maar in. Hoe blijf jij bij jezelf? En al helemaal in de drukte van de decembermaand? Het klinkt misschien gek, maar ik ben ervan overtuigd dat je alle antwoorden op jouw vragen zelf al weet. Het is alleen zoeken naar de juiste manier om jouw antwoorden te vinden. Dit kan door een goed gesprek, te zingen, te mediteren, in de natuur te wandelen en vele andere manieren.

Het roer
Soms heb je het gevoel even niet meer aan het roer van je eigen leven te staan. Overspoelt. ‘Wat is goed voor mij op dit moment?’ Dan is het lastig zelf bij de antwoorden uit te komen en is het fijn als iemand je coacht. Een spiegel voorhoudt, mogelijkheden openlegt, je creativiteit aanwakkert. Jouw even helpt om jezelf te mogen zijn.

Cadeautjes
Want jouw ‘ik’ is bijzonder. Echt waar. Er is niemand zoals jij op deze wereld. Je mag trots zijn op de unieke combinatie van lichaam en persoonlijkheid die jou jou maakt. Ik hoop dat je deze maand jezelf cadeautjes mag geven. Dat je af en toe stil mag staan en eerlijk antwoord mag geven op de vragen die er op dit moment spelen. En ik hoop dat wanneer dat niet lukt, je hulp durft te vragen in je omgeving of van een coach.

Cadeautjes voor jezelf. In de maand van een volle agenda, verplichte bezoekjes en grote uitgaven. Gun Jezelf Jezelf. Want juist in deze maand is het belangrijk dat jouw lichtje blijft schitteren!

_______

Maud Stevers is Trainer, Bewustzijnscoach en Zangcoach bij Spark Your Life. Ze coacht mensen om meer zelfvertrouwen, eigenheid en kracht te ervaren in het leven. Dit doet ze door vrij stemgebruik, het zingen vanuit je onderbuik en bewustzijnsoefeningen. Meer informatie www.sparkyourlife.nl

Kijk in onze categorie Coaching voor alle coaches uit de regio.

Een bijdrage van Janet van der Molen