Home » Nieuws » Verminderen van stress
Verminderen van stress

Verminderen van stress

Froukje Buma van Israna lichtcentrum deelt de processen en methodes die zij geleerd heeft om jezelf diepgaand te helen en de stress in je lichaam en energieveld te verminderen en daarmee ook de stress in je leven aan te pakken.  

Verminderen van stress door jezelf te helen met licht

Stress in je lichaam en energieveld, dat creëer je op een of andere manier zelf. Natuurlijk zijn er bepaalde externe omstandigheden, zoals een scheiding, verhuizing of ander werk, die stress bevorderend zijn. Maar ook onder die omstandigheden zijn er mensen die kalm en stabiel kunnen blijven. En aan de andere kant zijn er mensen die zich ook in de meest rustige omstandigheden gestrest voelen.

Wat is dat dan eigenlijk stress?

Zoals ik het zie gaat het bij stress om blokkades in je lichaam en energieveld. Deze blokkades kunnen verschillende mogelijke oorzaken hebben. Dikwijls zal het gaan om vastgezette emoties maar ook fysieke trauma’s en bijvoorbeeld gifstoffen in het lichaam kunnen tot blokkades en vervolgens tot een gevoel van stress en onrust in het lichaam leiden . Bij stress zie je ook een vernauwing van het energieveld en bij innerlijke rust een verruiming.

Natuurlijk zijn er veel manieren om dat gevoel van stress aan te pakken. Toen ik met mijn spirituele pad begon in 1993 ervaarde ik veel stress. Ik sliep slecht en had behoorlijk wat fysieke ongemakken en emotionele pijn. Gaandeweg leerde ik mezelf te helen met de processen die mij werden aangereikt door mijn lichtbegeleiders en door andere krachtige methodes die op mijn pad kwamen zoals Spring Forest Qigong. Zo heb ik onder andere een te snel werkende schildklier teruggebracht naar volledig normaal en mezelf verlost van chronische nekpijn. Wat ik heb gedaan, dat kan jij ook! 

In mijn workshop ‘Jezelf helen met licht’ op 28 en 29 september deel ik zoveel mogelijk van deze krachtige methodes voor healing en stress vermindering. Ik doe gechannelde helende meditaties, geef uitleg en we doen helende oefeningen.  Dit zijn de eerste twee dagen van mijn opleiding ‘Healing vanuit het universele licht’ maar de workshop is ook los te volgen. Met deze informatie kan je je eigen helingsproces in gang zetten op veel verschillende manieren.  De processen die je leert zijn toepasbaar op alle mogelijke pijnen, zorgen en ziektes.

Nieuwsgierig geworden? 
Kom dan naar de workshop op 28 en 29 september. Je bent van harte welkom!

Je vindt de workshop Jezelf helen met licht in de agenda
Meer weten over Froukje Buma, kijk dan bij Israna of ga naar www.israna.nl

Een bijdrage van Froukje Bumaheling, healing, helen met licht, stress, stress verminderen, workshop, opleiding