Home » Nieuws » De keerzijde als oplossing
De keerzijde als oplossing

De keerzijde als oplossing

De andere kant van de medaille: elke vooruitgang is ook het loslaten van oude pijn.

Spirituele groei betekent dat je licht en stralendheid toenemen en je vibratie verhoogt. In dit proces komen ook blokkades en oude pijn aan en in het licht. Dit zijn lagere frequenties en deze moeten oplossen om het licht te kunnen toelaten. Je moet bereid zijn om hier doorheen te gaan. Het is een vereiste voor het welslagen van in wezen elk spiritueel of therapeutisch proces.

Zo is dat ook bij onze cursus Awakening your Light Body die gaat starten op 27 september in Zwolle. Een voordeel bij deze cursus is dat heel veel oplost zonder dat je je daar bewust van bent. Een deel kom je echter wel op bewust niveau tegen. Met een houding van toelaten en acceptatie en door het ontwikkelen van vaardigheden in het werken met energie kom je daar relatief makkelijk doorheen.

Een voorbeeld: een deelnemer aan de cursus kon de energie zo intens ervaren dat hij de dag na de cursus niet achter de computer kon zitten. Dit is ook een andere kant van de medaille: na de gelukzaligheid is integratietijd nodig: fysiek, emotioneel en mentaal. Het is eigenlijk ook veel beter om na zo’n cursusdag meer wat te bewegen en in de tuin te werken. Het is wel zo dat je na integratie juist veel meer creativiteit en heldere ideeën hebt dan daarvoor. Je kunt je tijd dus effectiever gebruiken.

De cursus Awakening your Light is de meest wonderbaarlijke cursus en de snelste manier van spirituele groei en toename van licht die we kennen. We geven deze cursus nu bijna 25 jaar en blijven er onverminderd enthousiast over. Zonder inspanning van jouw kant - het zijn geleide meditaties met beelden en klanken - lost oude pijn op en ga je geleidelijk aan steeds meer leven vanuit de liefde en vreugde van je ziel en vanuit je hogere potentieel. Je ontwikkelt je lichtlichaam, een veel ruimer aura dan je normaliter om je heen hebt. Hierdoor wordt je stabieler en kan je steeds meer licht van je ziel toelaten.

In de cursus ontwikkel je stap voor stap zeven energiecentra en drie light body centra. Er komt meer stroming en harmonie in je fysieke, etherische, emotionele en mentale lichamen. Dit betekent dat je meer fysieke stroming en vitaliteit gaat ervaren, je emoties rustiger en meer gebalanceerd worden en je je meer opent voor creativiteit en inzichten.

Kom ervaren of het wat voor je is op een van de gratis introductieworkshops: 6 september in Boijl (Fr) en 12 september in Zwolle van 13.30 tot 16.00 uur. We geven uitleg en doen twee geleide meditaties. Je bent van harte welkom!

Froukje buma en Jeroen Kuyper, Israna

Een bijdrage van Froukje Bumalicht, stralen, vooruitgang, loslaten, integratie, creativiteit, inzichten, zonder inspanning, awakening, light