Home » Ondernemersondersteuning

Ledenvoordeel Bewust Steenwijk: ondernemersondersteuning.

Voor leden bied Bewust Steenwijk een aantrekkelijk aanbod wat je werk en zorgen uit handen neemt zodat jij je weer kunt concentreren op waar je goed in bent.

Op weg naar professionaliteit.

Als bedrijf ben je nooit klaar als het gaat om groei, professionalisering en ontwikkeling. Je kunt een keuze maken in de manier waarop je deze aspecten vormgeeft, maar stilstand is achteruitgang, dat is duidelijk.

Als bedrijf wat werkt vanuit bewustwording is het NU de tijd om jezelf meer onder aandacht te brengen. Bedrijven zowel als particulieren zijn op zoek naar nieuwe wegen.

Wat bied Bewust Steenwijk op het gebied van ondernemersondersteuning?

  • Netwerkbijeenkomsten waar ondernemers elkaar ontmoeten en kennis delen
  • Themabijeenkomsten rond zaken waar je als ondernemende professional mee te maken krijgt
  • Regelmatig organiseren we een fotoshoot voor een professionele profielfoto
  • Daarnaast biedt Bewust Meppel je regelmatig de mogelijkheid om mee te doen aan een gezamenlijke advertentie.
  • Gezamenlijke activiteiten waar je je als ondernemer kan presenteren

Met een aantal ondernemers hebben we afspraken gemaakt waar jij gebruik van kan maken. Het zijn ondernemers die de visie van Bewust Steenwijk delen.

Informatie kun je rechtstreeks bij de betreffende ondernemers opvragen, aanmelden mag via info@bewuststeenwijk.nl

Karin van de Brake van Carencommunication houdt je website bij en plaatst je activiteiten op je eigen site of op de agenda van Bewust Meppel. Leden van Bewust Meppel krijgen een vrijblijvend kennismakingsgesprek op hun eigen locatie en daarnaast 15% korting op het pakket diensten.

Logo Professionals in beeld

Geert Zomer van Professionals in beeld helpt je op weg met face-to-face communicatie. Hij traint en begeleidt je in de communicatie tussen jou en je klanten. Je wordt daardoor beter in je communicatie wat leidt tot een beter contact, meer invloed en daarmee tot betere resultaten. Goede communicatie voorkomt irritatie, onbegrip en onzekerheid. Goede communicatie is een bron van energie.

Geert richt zich vooral op persoonlijke gesprekken en presentaties. Zijn training Spreken is Goud is zeker aan te bevelen.

Logo Nickypent Nicky Corts van Nickyprent is gespecialiseerd in het verwerven van media aandacht. Leer denken als een journalist en maak een goed publiciteitsplan.

Melanie van der Linden van Fotomelanie is gespecialiseerd in profielfoto's buiten. Een profielfoto is de eerste indruk die je online geeft aan toekomstige klanten en  collega’s op sites als Linkedin. Een goede profielfoto laat zien wie jij echt bent en bepaalt of iemand je wel of niet benadert voor een opdracht. Op een bedrijfs-website is alleen een profielfoto meestal niet voldoende. Je website en PR-materiaal zoals flyers en brochures zijn het middel om in beeld en tekst te laten zien wat je jouw klanten te bieden hebt. Denk hierbij aan foto´s van je bedrijfsruimte, de dienst die je levert en de evt. producten. 

We organiseren regelmatig een fotoshoot voor leden. Daarnaast bied Melanie 10% korting aan leden op een uitgebreide profielfotosessie of een bedrijfsrapportage.

Algert Uiterwijk Winkel van UW-Support stelt iedere starter bij Bewust Meppel gratis en vrijblijvend een dagdeel ter beschikking waarin informatie kan worden uitgewisseld en advies gevraagd over administratieve zaken. Algert wil je graag helpen om verder te groeien in je rol van zelfstandig professioneel dienstverlener. 
   

Dit aanbod is een gezamenlijk initiatief van Bewust Meppel en Bewust Steenwijk. De genoemde ondernemers bieden hun diensten in de hele regio aan. Mocht jij als ondernemer denken hier iets aan toe te kunnen voegen, neem dan gerust contact op.

Locatie huren

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte voor je praktijk, je groepslessen of workshops, dan vind je onderstaand een aantal mogelijkheden:

De Uelenspieghel aan de Winkelsteeg 5 in Uffelte is een spiritueel en kunstzinnig centrum met een groepsaccomodatie. Ideaal voor een meerdaagse training, seminar of evenement waarbij het fijn is dat er natuur en stilte is.

De Melkweg, Tukseweg 87a, Tuk

Ondernemershuis, Stationsplein 12-14, Steenwijk

Voor ruimten in Meppel kijk hier