Home » Ondernemersondersteuning

Bewust Steenwijk Ondernemersondersteuning.

Een uitgebreid en aantrekkelijk aanbod wat je werk en zorgen uit handen neemt zodat jij je weer kunt concentreren op waar je goed in bent.

Op weg naar professionaliteit.

Als bedrijf ben je nooit klaar als het gaat om groei, professionalisering en ontwikkeling. Je kunt een keuze maken in de manier waarop je deze aspecten vormgeeft, maar stilstand is achteruitgang, dat is duidelijk.

Als bedrijf wat werkt vanuit bewustwording is het NU de tijd om jezelf meer onder aandacht te brengen. Bedrijven zowel als particulieren zijn op zoek naar nieuwe wegen. Zekerheden vallen weg, vertrouwen groeit? Onzekerheid brengt mensen op de weg naar ontwikkeling en innovatie.

Wat doe jij als bedrijf om zichtbaar te zijn?

Allereerst heb je geïnvesteerd in Bewust Steenwijk. Door samen zichtbaar te zijn versterken we onze onderlinge positie en verbinden we ons in bewustwording. Maar voor wie wil is er meer…

Bewust Steenwijk heeft speciaal voor leden een aanbod waardoor je je bedrijf nog beter in beeld brengt. Dit aanbod heb ik als ontwikkelaar voor jullie samengesteld omdat ik ervan overtuigd ben dat jullie kwaliteiten hebben die aandacht behoeven. Ik ken de aanbieders allen persoonlijk en durf op die manier te garanderen dat zij zich zullen inzetten om samen met jullie prachtige promotie te maken. Denk bijvoorbeeld aan een eigen professionele website, een actuele profielfoto of een bedrijfsvideoreportage. In alle gevallen geldt dat je vrijblijvend contact op mag nemen zonder direct ergens een verplichting aan te gaan. Voel je dus vrij, de personen achter deze bedrijven zijn vanuit hun hart betrokken bij Bewust Steenwijk en geven je graag advies. Leden van Bewust Steenwijk ontvangen gratis advies of een korting.

 

Logo Vocal Presence zang, stem & Presencecoaching

Elisabeth de Charon de Saint Germain van Vocal Presence helpt vrouwelijke professionals en ondernemers met een missie om vanuit innerlijke kracht de ruimte in te nemen, en zichtbaar en succesvol te worden met hun ware verhaal en stem. Elisabeth is zangeres, stem & presence coach, een Internationaal gecertificeerd Female Leadership coach en bezit een ton aan inspirerende ondernemers ervaring en kennis. Met online en offline begeleiding stimuleert ze je om te kiezen voor je authentieke kracht, te gaan staan voor je beste werk, klant en publiek, en met je unieke stem en verhaal een beweging op gang te brengen die inspireert en tot actie aanzet!

Algert Uiterwijk Winkel van UW-Support stelt iedere starter bij Bewust Steenwijk gratis en vrijblijvend een dagdeel ter beschikking waarin informatie kan worden uitgewisseld en advies gevraagd over administratieve zaken. Algert wil je graag helpen om verder te groeien in je rol van zelfstandig professioneel dienstverlener.  

Karin van de Brake van Carencommunication houdt je website bij en plaatst je activiteiten op je eigen site of op de agenda van Bewust Steenwijk . Leden van Bewust Steenwijk krijgen een vrijblijvend kennismakingsgesprek op hun eigen locatie en daarnaast 15% korting op het pakket diensten.
Melanie van der Linden van Fotomelanie is gespecialiseerd in profielfoto's buiten. 

Maak gebruik van één of meer van deze mogelijkheden om je werk uit handen te nemen. Ik beveel de personen die dit aanbieden van harte bij jullie aan.

Informatie kun je rechtstreeks bij de betreffende ondernemers opvragen.

*Dit aanbod is een gezamenlijk initiatief van Bewust Meppel en Bewust Steenwijk. De genoemde ondernemers bieden hun diensten in de hele regio aan. Mocht jij als ondernemer denken hier iets aan toe te kunnen voegen, neem dan gerust contact op.  info@bewuststeenwijk.nl

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte voor je praktijk, je groepslessen of workshops, dan vind je onderstaand een aantal mogelijkheden:

De Vertraging, Stationsplein, Steenwijk

De Melkweg, Tukseweg 87a, Tuk

Ondernemershuis, Stationsweg, Steenwijk